1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Demokrasi Nöbeti Tutanlara İkram
Demokrasi Nöbeti Tutanlara İkram

Demokrasi Nöbeti Tutanlara İkram

Demokrasi Nöbeti Tutanlara Limonata İkram Ediyorlar

A+A-

Kars ta Demokrasi Meydanı olarak adlandırılan Emniyet Müdürlüğünün bulunduğu cadde üzerinde her gün demokrasiye sahip çıkma adına binlerce vatandaş ellerinde bayraklarla toplanarak destek veriyor.

Kars demokrasi meydanında her akşam toplanan vatandaşlar sabaha kadar meydanı boş bırakmıyor. Bayrağını alan vatandaşlar meydanlara koşarken sivil toplum kuruluş örgütleri de bu vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuyor.

Hayrat Vakfı, Hayrat Yardım Kars İl Koordinatörlüğü, Rehber Kalemler Derneği gönüllüleri ilk günden meydanları boş bırakmadığı gibi demokrasi meydanında toplananlara hazırladıkları limonataları ikram ediyorlar.

Gönüllü çalışanlar açtıkları ikram standında demokrasi meydanında toplanan vatandaşlara soğuk limonata ikramında bulunarak bir nebze olsun serinlemeleri için koşturuyorlar.

Oluşturulan ekipler ellerindeki tepsiler ile vatandaşlar arasında gezerek isteyenlere ve arzu edenlere limonata ikram ediyorlar.

Küçük çocuklar için ise balon dağıtan yetkili ve çalışanlar; milli iradeye sahip çıkma ve milli bütünlük ve birliğimizi bozmaya çalışanlara karşı bir vücut olunması gereken bu günlerde vatandaşlarımız arasında muhabbeti samimiyeti birliği beraberliği temin etmek adına ikramlarda bulunarak iletişimi pekiştirmeyi amaçlıyoruz. Dediler.

Hayrat Vakfı İl Koordinatörü Hüsnü Çelik, Hayrat Yardım İl Koordinatörü Metin SARAR ve Rehber kalemler Derneği Başkanı Muammer KAKÇA, istikbalimiz ve istiklalimiz ve birliğimiz adına başlatılan bu mücadele ve onurlu duruşta devletimizin daima yanında olacağız. Birlik ve bütünlüğümüze kast edenlere karşı yekvücut olarak dimdik duracağız. Dediler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.