1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. DDY Kars’ta demiryolu hattında ilaçlama yapacak
DDY Kars’ta demiryolu hattında ilaçlama yapacak

DDY Kars’ta demiryolu hattında ilaçlama yapacak

​​​​​​​Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü’nce Sivas, Kayseri, Erzincan, Erzurum Ve Kars İl Sınırları İçindeki Demiryolu Hat Ve İstasyonlarında 24 Nisan-09 Mayıs 2018 tarihleri arasında otla mücadele kapsamında İiaçlama yapılacak.

A+A-

DDY, insan ve hayvan sağlığı açısından tehlike oluşturan ilaçlama nedeniyle, belirtilen demiryolu hat kesimleri ile istasyonların çevresinde vatandaşlardan dikkatli olmalarını istedi. Mücadelede kullanılan ilaçlar, insan ve hayvan sağlığını etkileyici özellik taşıdığından; Demiryolu güzergahı ve yakınındaki arazilerde ilaçlama tarihlerinden itibaren on gün boyunca vatandaşların ilaçlama yapılan sahaya yaklaşmamaları ve dikkatli olmaları, belirtilen yerlerde hayvanlarını otlatmamaları, ot hasadı yapmamaları uyarısında bulundu.

DDY 6 Mayıs 2018 Erzurum ve Kars il sınırları içerisindeki Köprüköy-Topdağ İstasyonları arasında, 7 Mayıs 2018 Kars il sınırları içerisindeki Topdağ-Selim İstasyonları arasında, 8 Mayıs 2018 Kars il sınırları içerisindeki Selim-Kars İstasyonları arası ve 9 Mayıs 2018 Kars il sınırları içerisindeki Kars-Akkaya İstasyonları arasında ilaçlama çalışması yapacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.