1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. DAİB’den Gürcistan açılımı
DAİB’den Gürcistan açılımı

DAİB’den Gürcistan açılımı

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği üyesi işadamları, Gürcistan Tiflis’de düzenlenecek olan Caucasus Build-16. Uluslar arası yapı ve yapı teknolojileri Fuarı’na katılacak.

A+A-

Gürcistan’a yapılan ihracatın artırılması ve ülkeler arasındaki dış ticaret hacminin geliştirilmesi amacıyla programının düzenleneceğini dile getiren Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Şengel, “Potensiyel pazarımız niteliğindeki Gürcistan’a bölgemizden yapılan ihracatın artırılması ve ülkelerimiz arasındaki dış ticaret hacminin geliştirilmesi amacıyla 18-21 Mayıs 2011 tarihleri arasında Tiflis’de düzenlenecek olan “Caucasus Build-16. Uluslar arası yapı ve yapı teknolojileri fuarı” ile eş zamanlı olarak Dış Ticaret Müsteşarlığı koordinatörlüğü TİM işbirliği ve Birliğimiz organizatörlüğünde 18-20 Mayıs 2011 tarihleri arasında “İnşaat malzemeleri söktörel ticaret” programı gerçekleştirilecektir” dedi.

ŞENGEL BİLGİ VERDİ

Şengel, “İnşaat malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren bütün firmaların katılabileceği bahse konu program çerçevesinde firmalarımız iş forumuna katılım, kurumsal ziyaretler, fuar ziyareti, Pazar araştırması ve Gürcistan’lı firma temsilcileriyle ikili görüşme imkanı bulabilecekler. Müsteşarlığımızca da uygun görülen Gürcistan-Tiflise yönelik düzenlenecek olan bahse konu sektörel ticaret heyeti programı, 2011/1 sayılı pazar araştırması ve pazara giriş desteği hakkında tebliğ kapsamında olup inşaat malzemeleri sektöründen iştirak edecek firmaların katılım ücretlerinin yüzde 50’si desteklenmektedir” diye konuştu.

Firma bazında azami katılımcı sayısının iki kişi olduğunu dile getiren Şengel, sözlerine şöyle devam etti, “Toplam katılımcı sayısı 30 kişiyle sınırlıdır. Kayıtlar başvuru sırasına göre belirlenecektir. Karayolu ile Erzurum’dan hareket edilmek üzere Ardahan-Türkgözü sınır kapısı-Tiflis güzergahında yapılacak olan programa iştirak etmek isteyen firmalarımızın birliğimizin www.daib.org.tr internet adresinde bulabilecekleri başvuru formu ve katılımcı şirket talep yazısını eksiksiz doldurarak en geç 29 Nisan 2011 tarihi mesai bitimine kadar göndermeleri ayrıca avans olarak Vaakıfbank Erzurum şubesi (TL hesabı) IBAN: TR67 0001 5001 5800 7287 9922 74 nolu hesabına bin 700 TL tutarındaki avansı yatırmaları ve ilgili banka dekontu ile birlikte, birliğimizin [email protected] e-mail adresine yada 0442 214 11 89-90 nolu fakslara göndermeleri gerekmektedir”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.