1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Çocuklar tiyatroyla buluştu
Çocuklar tiyatroyla buluştu

Çocuklar tiyatroyla buluştu

Kars Belediyesi çocukları tiyatroyla buluşturdu...

A+A-

LA FONTEN ORMANMAHKEMESİ, KARS’TA TİYATROSEVERLERLE BULUŞTU

Kars Belediyesi, Bosch’un katkılarıyla Sadri Alışık Tiyatro gurubunu Kars’a getirerek çocuklarla buluşturdu.

2 seans halinde oynanan oyunu bugün bin 100 çocuk izledi. Belediye Başkan yardımcıları Yakup Yıldız, Ferit Yenice, Özel Kalem Müdürü Muhammed Koç, Siyasi Danışman Güven Aydeğer, Basın Halkla İlişkiler Müdürü Turgay Kaya da oyunu izledi.

Tiyatro gösterisinin öncesinde Belediye Başkan yardımcısı Ferit Yenice bir konuşma yaparak tiyatro grubuna teşekkür etti. Başkan Karaçanta’nın yoğun programları nedeniyle katılamadığı program için emeği geçenlere teşekkür ettiğini de ileten Yenice, çocuklara bundan sonra bu tür etkinliklerin sık sık tekrarlanacağı müjdesini verdi.

İkinci seansta da Belediye Başkan yardımcısı Yakup Yıldız bir konuşma yaparak, çocukların tiyatroya olan ilgisinin artırılması ve çevre bilincinin yaygınlaştırılması için bu tür organizasyonlara ev sahibi yapıyor olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tiyatro Koordinatörü Gürcan Yavuz’a da çiçek takdim eden Yıldız, ekibi yeniden Kars’ta görmek istediklerini de sözlerine ekledi. Gürcan Yavuz da, Kars Belediyesini bu tür etkinliklere kucak açtığı için kutladığını belirterek, benzer etkinlikler için her zaman Kars’a gelmeyi arzu ettiklerini kaydetti. Yavuz, “Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’ya minnettarım. Çünkü Sayın Başkanımız çevreye son derece duyarlı ve bizlerden özellikle de çevre konusuyla gelmemizi istemişti.” dedi.

“La Fonten Orman Mahkemesi” oyunu bugün de perdelerini Karslı çocuklara açıyor. Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta da bugünkü oyunları izledi. Kars Halk Eğitim Merkezi Çok Amaçlı Salonu’nda 12.00  -14.00 saatlerinde sahnelenen oyun çocukları yine ücretsiz kabul eti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.