1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Çimento’da Yeni Bir Çevre Yatırımı
Çimento’da Yeni Bir Çevre Yatırımı

Çimento’da Yeni Bir Çevre Yatırımı

Kars Çimento’da Yeni Bir Çevre Yatırımı Daha

A+A-

Kars Çimento Fabrikasında, çevre konusunda yapılan yatırımlar hız kesmiyor…

Özellikle son birkaç yıl içinde yapmış olduğu ciddi yatırım hamleleriyle dikkat çeken Çimentaş-Kars Çimento Fabrikası, henüz yakın zaman önce gerçekleştirmiş olduğu yaklaşık 4 Milyon TL bedelli Torbalı Filtre yatırımlarının üzerinden kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen yeni bir çevre projesi daha gerçekleştirdi.

Fabrika Müdürü Yasin Sarıçamlık’ın vermiş olduğu bilgiye göre; yapılan bu yeni çevre yatırımıyla, fabrikanın işletme sahalarındaki toz emisyonunun düşürülmesi amacıyla, açık stok sahalarının kapatılmasına yönelik bir çevre yatırımı olarak yaklaşık 25.000 Ton klinker depolama kapasitesi olan kapalı tip bir stokhol projesi başarıyla tamamlanarak hizmete girmiştir.

Yaklaşık 2.5 Milyon TL’ye mal olan bu anlamlı çevre projesi vesilesiyle; gerek fabrikanın açık stok sahasındaki emisyonlarındaki azalma yönüyle, gerekse fabrikanın genel fiziksel/görsel görünümü yönüyle belirgin bir iyileşme de sağlanmıştır.

Çimentaş-Kars Çimento’daki çevreye yönelik olarak gerçekleştirilen bu anlamlı projelerin tüm kurum ve kuruluşlara da örnek olmasını diliyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.