1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. CHP'yi yeniden canlandıracağız
CHPyi  yeniden canlandıracağız

CHP'yi yeniden canlandıracağız

Nacitarhan: CHP’nin 1970’li yıllardaki ruhunu Kars’ta yeniden canlandıracağız....

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars Milletvekili adayları Zeki Nacitarhan ve Aysel Sadak İltaş, İl Başkanı Özfer Koçak ve ekibiyle birlikte seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. CHP 1. Sıra Adayı Zeki Nacitarhan, Kars’ı yeniden CHP’nin kalesi haline getireceklerini söyleyerek CHP’nin 1970’li yıllardaki ruhunu Kars’ta tekrar kazandıracaklarını söyledi.

Nacitarhan, Kars’ın ekonomik olarak canlanması, refah düzeyinin artması gibi vatandalarla paylaşarak, Milletvekili olduğu dönemlerde Kars’ta gerçekleştiği ve önayak olduğu yatırımlardan da söz etti.

Nacitarhan, Kars’ı yedinden CHP’nin kalesi yapmak için yola çıktıklarına dikkat çekerek, CHP’nin çok uzun yıllar Kars’ta birinci parti olduğunu ve birçok milletvekili çıkardığını hatırlattı. CHP’nin 1970’li yıllardaki ruhunu Kars’ta yeniden canlandırmak için çaba sarf edeceklerini de dile getiren Nacitarhan, “Bu nedenle eski CHP’lilerin, bir şekilde partinin dışında kalanların, parti yapılanmalarından rahatsız olanların, partiye oy veren ama partinin çalışmalarına katılmayan ciddi bir kitlenin halen Kars’ta var olduğu yıllardır biliyorum. Biz bu arkadaşlarımızı tekrar kazanacağız ve 7 Haziran’a kadar ve sonrasında da CHP Kars’ta yine eski gücüne kavuşacaktır. Bunu da hep birlikte başaracağız.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.