1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. CHP:Şekerimizin Tadı Kaçmasın
CHP:Şekerimizin Tadı Kaçmasın

CHP:Şekerimizin Tadı Kaçmasın

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars milletvekili adayları, Zeki Nacitarhan ve Erkan Karagöz, İl Başkanı Özfer Koçak ile birlikte ziyaretlerini sürdürüyor.

A+A-

Seçim kampanyası kapsamında il ve ilçelerde ziyaretlerini sürdüren Nacitarhan, Karagöz ve Başkan Özfer Koçak’ın en önemli ziyaretleri arsındaki kurum ise devlet eli ile bir an öce kapatılmaya çalışılan, Kars’ın bacası tüten tek fabrikası olan Şeker Fabrikası oldu.

CHP’liler fabrikayı ziyaret ederek Fabrika Müdürü Abdullah Necli, Şeker İş Sendikası Başkanı Yaver Kop ve işçileri ziyaret etti. Ziyaretlerini ve fabrikanın kapatılması durumunu ‘Ocağımız sönmesin!’ şeklinde ifade eden CHP’liler, fabrikanın kapatılması için mücadele eden Fabrika Müdürü Necli, Seker İş Sendikasını, fabrika çalışanlarını ve bu konuya duyarlı yerel basını da kutladılar. CHP’liler fabrika çalışanları ile bir süre sohbet ederek sorunları dinleyerek CHP iktidarı ile Kars’ta olduğu gibi Türkiye’de çalışanların emeklerimin en iyi şekilde vereceklerini ifade ettiler.

Ziyaret sonrası açıklama yapan, CHP Kars İl Başkanı Özfer Koçak, Şeker Fabrikasının Kars’ta bacası tüten tek devlet kurumu olduğunu hatırlatarak, CHP olarak fabrikanın kapatılmaması için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi.

Ziyaretleri sırasında fabrika çalışanları tarafından çok samimi bir şekilde karşılandıklarını da ifade eden Başkan Koçak: “Şeker Fabrikamız ziyaretimiz sırasında sendika başkanımız ve işçi arkadaşlarımız tarafından samimi bir ilgiyle karşılaştık.  Milletvekili adaylarımız Zeki Nacitarhan ve Erkan Karagöz ve il başkanı olarak fabrika çalışanlarımızın yanında olduğumuzu ve fabrikanın kapanmaması için CHP olarak elimizden geleni yapacağımıza söz veriyoruz. Çükü Şeker Fabrikası şu anda ilimizde bacası tüten tek fabrikadır. Sloganımızda artık ‘Ocağımız sönmesin’ olacaktır. Bunu tüm platformlarda gündeme getireceğiz. Fabrikanın kapanmamasını sağlayacağız. 1 Mayıs İşçi Bayramında da CHP olarak en ön saflarda yer alıp bu bayramı en güzel şekilde ve huzurlu bir şekilde kutlayacağız ve taleplerimizi alanlarda da dile getireceğiz. Fabrika Müdürümüzün, sendikamızın, şeker çalışanlarının ve yerel basının fabrikanın kapanmaması için verdiği çaba tüm Karslılara örnek olmalıdır. Bu nedenle diyoruz ki; ‘şekerimizin tadı kaçmasın. İşçi köylü el ele yaşanacak bir Türkiye.” 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.