1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. CHP’de neler oluyor?
CHP’de neler oluyor?

CHP’de neler oluyor?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl’ün dün yaptığı basın toplantısında “10 ilin kesinleşmiş milletvekili adayları” yönündeki açıklamasının gerçeği yansıtmadığı iddialarında bulunuldu.

A+A-

Tekin Bingöl, CHP olarak Parti Meclisi kararıyla 55 seçim bölgede önseçim kararı aldıklarını hatırlattığı basın toplantısının ardından isimleri “Kesinleşmiş aday olarak” açıklanan illerde sıkıntı yaşattı.

Bu açıklamanın ardından İl Başkanları soluğu Ankara’da aldı ve Milletvekili aday tespiti için CHP Genel Merkezi tarafından bir komisyon oluşturulacağı, komisyon üyelerinin illerde yapacakları değerlendirmeler neticesinde ve parti meclisinin alacağı nihai karar sonucunda adayların kesinleşmiş olacağını duyurdular.

24 saat içinde yapılan bu farklı açıklamalar seçmenlerin ve parti üyelerinin de kafasını karıştırdı. Şimdi gözler CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nda. Ortada bir penaltı olduğunu fakat penaltı atışının yapılmadığı ileri sürülürken atışı yapacak olan Kılıçdaroğlu’nun bu yaşananlar karşısında ne diyeceği de merak ediliyor.

Acaba; açıklanan bu isimlerle mi yoksa başka isimlerle mi 7 Haziran seçimlerine gidileceği şimdilik gizemini koruyor.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl’ün dün yaptığı açıklamada Kars’tan 1-Zeki Naci Tarhan, 2-Erkan Karagöz, 3-Hacer Akyol ismi zikredilmişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.