1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. CHP Seçim Çalışmalarına Hız Verdi
CHP Seçim Çalışmalarına Hız Verdi

CHP Seçim Çalışmalarına Hız Verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars’ta yeni İl Başkanı Özfer Koçak ile birlikte seçim çalışmalarına hız verdi.

A+A-

Mustafa Aras’ın ayrılmasıyla Kars İl Başkanlığı görevine getirilen Özfer Koçak, CHP Kars Milletvekili adaylarıyla birlikte il merkezinde ve ilçelerde ev ev gezerek partisine ve milletvekili adaylarına destek istiyor.

Koçak’ın CHP İl Başkanı olmasının ardından eski ve yeni partililerin bir araya gelmesiyle birlikte olumlu atmosfer yakalayan CHP’de hedef 7 Haziran 2015 Genel seçimlerinden Ankara’ya milletvekili göndermek.

7 Haziran seçimlerine Zeki Naci Tarhan, Erkan Karagöz, Aysel Sadak İltaş ile iddialı giren ve çalışmalarını aralıksız devam ettiren CHP, esnaf ve köy ziyaretlerine devam ediyor.

CHP Kars İl Başkanı Özfer Koçak, seçim çalışmalarına gece-gündüz aralıksız devam ettiklerini ve halkın kendilerine gösterdikleri ilgiden memnun olduklarını söyledi.

CHP İl Başkanı Özfer Koçak, “7 Haziran 2015 genel seçimlerinde partimiz Kars’ta ipi göğüsleyecektir. Buna inanıyorum, şuan her şey çok güzel, insanların CHP’ye ilgisi bizleri oldukça memnun ediyor. Milletvekili adaylarımız ile birlikte halkımızı dinliyoruz. Onların beklentileri ve isteklerini dinliyoruz. Kars’ın sorunlarını biliyoruz. Çözüm noktalarını biliyoruz. Ben inanıyorum CHP ile birlikte 7 Haziran’da kazanan Kars olacaktır” dedi.

CHP Kars İl Başkanı Özfer Koçak, güçlü aday kadrosu ile yola çıktıklarını, seçimlere hazırlanan CHP’nin, projelerle Kars halkının oylarını kazanacağı da sözlerine ekledi.

CHP Kars İl Başkanı Özfer Koçak, Milletvekili adayları Zeki Naci Tarhan ve Aysel Sadak İltaş ile birlikte seçim çalışmalarına il ve ilçelerde devam ediyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.