1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. CHP Kurultayını Değerlendirdi
CHP Kurultayını Değerlendirdi

CHP Kurultayını Değerlendirdi

CHP Sarıkamış İlçe Başkanı Hasan Cellat : "Artık iktidara koşuyoruz"

A+A-

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde, partisinin yönetim kurulunu toplayarak olağan kurultayı değerlendiren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sarıkamış İlçe Başkanı Hasan Cellat : “Artık iktidara koşuyoruz” dedi.

 

Parti binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Cellat, “Bu kurultayla birlikte Türkiye Cumhuriyeti Devletinin CHP’siz olmayacağı gibi CHP ile bütün sıkıntıların sona ereceği, karanlıktan aydınlığa giden yolun CHP’den geçtiği artık anlaşılmıştır” ifadelerini kullandı.

 

CHP’nin düzmece senaryolarla çökertilmeye çalışılamayacağının herkes tarafından görüldüğünü belirten Cellat, “Partililerimiz tabandan başlattığı hareketle genel merkezimizi olumlu yönde şekillendirmiştir. Eski Genel Başkanımız Sayın Deniz Baykal’a kurulan tezgahın hesabını sormanın bütün CHP’lilerin boynunun borcu olduğu bilinmelidir. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile partimiz çok büyük bir sınavdan alnının akı ile çıkarak halkımızın sekiz yıl içinde çektiği büyük sıkıntılardan kurtaracak umudun adresi oldu” diye konuştu.

 

Sarıkamış İlçe teşkilatı olarak bundan sonra tüm Türkiye’de olduğu gibi Sarıkamış’ta da “iktidara koşuyoruz” sloganı ile çalışmalara başlayacaklarını belirten Cellat, “Partili partisiz bütün vatandaşlarımızı birlik beraberlik içinde bu iktidar koşusuna davet ediyoruz. Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde başlayan bu devrimci hareketle kuvayi milliye ruhunu yeniden canlandırıp, bütün dünya ülkelerine Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ekonomide, bilimde, sanatta, tarımda ve birçok alanda gerçek gücünü göstereceğiz. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan etnik kökeni ne olursa olsun bizim iktidarımız döneminde onurlu ve insanca yaşama hakkını en az diğer çağdaş ülkelerde olduğu kadar elde edecektir.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.