1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. CHP Gençlik Uğurcan Vergül'e Emanet
CHP Gençlik Uğurcan Vergül'e Emanet

CHP Gençlik Uğurcan Vergül'e Emanet

Vergül: "Umudu örgütlemeye, sevgiyi yüceltmeye ve kardeşliği geliştirmeye devam edeceğiz" 

A+A-

Tacettin DURMUŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars Gençlik Örgütü İl Başkanlığına yeniden seçilen Uğurcan Vergül, özgürlük ve adalet için bedel ödemiş partisinin geleneğine hep birlikte sahip çıkarak devrimci bayrağı hep birlikte yükseltmenin tek hedefleri olduğunu söyledi.

CHP olarak umudu örgütlemeye, sevgiyi yüceltmeye, kardeşliği geliştirmeye devam etmek için çalışacaklarını gazetemize açıklayan Vergül, Türkiye’nin adı konulmamış bir diktatörlüğün pençesinde kaldığını ileri sürdü.

CHP Kars Gençlik Örgütü İl Başkanlığı Uğurcan Vergül, gazetemize yaptığı açıklamada, Türkiye’de ilericiliğin, aydınlanmanın, kuruluşun ve kurtuluşun partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi’nde tekrardan bir arada olmaktan gurur duyduğunu söyledi.

Bundan sonra da gururla, daha yüksek sesle, daha güzel bir gelecek kuracakları günlerin başlangıcı adına Cumhuriyet Halk Partisi Kars Gençlik Örgütü İl Başkanı olmaktan onur duyduğunu da söyleyen Uğurcan Vergül, özgürlük ve adalet için bedel ödemiş geleneklerine sahip çıkmaya devam edeceklerin belirtti.

Ülkemizin üstündeki kara bulutların ancak CHP’nin örgütlü mücadelesiyle, altı okla ve devrimci değerleriyle dağılacağına inanan cesur ve genç yüreklerle bir araya geleceklerini de açıklamasında belirten Vergül: “2019’da 3 büyük seçim var. Bu seçimlere CHP gençliği daha güçlenerek girecek. Ülkemizde gençlerimizin sorunları derinleşerek artıyor. Gelecek kaygısı yaşayan işsiz ve mutsuz gençlerin Kars’ta sesi olacağız. AKP iktidarı ile işsiz ve baskı altında olan gençler, 2019’da son sözünü söyleyecektir. Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emaneti olan Cumhuriyetimizi korumak için yola çıktık. Cumhuriyet’in bütün kazanımlarını satan AKP iktidarının sonu gençlerin elinden olacak, örgütümüzün iradesinin bize yüklediği sorumluluğun bilincindeyiz. Kurul, arkadaşlarımızla birlikte daha çok çalışacak ve bu bayrağı daha da ileriye taşıyacağız. Ayırmadan ayrıştırılmadan birleşe birleşe büyüye büyüye 2019 hedefine tüm inancımızla birlikte devam edeceğiz. Umudu örgütlemeye, sevgiyi yüceltmeye, kardeşliği geliştirmeye geliyoruz.”dedi.

1993 Kars doğumlu olduğunu ilk ve ortaöğrenimini Kars’ta tamamladığını da belirten Vergül: “Kafkas Üniversitesi Laborant Veteriner Sağlık Yüksek okulunda mezun oldum. 2010-2012 yılları arasında TGB (Türkiye Gençlik Birliği) yönetim kurulu görevinde bulundum. 2014-2016 yılları arasında Fakülte temsilcisi görevini üstelendim. 2015-2016 yılları arasında CHP Kars İl Gençlik Örgütü Başkanı olarak partime hizmet verdim.” Şeklinde açıklamada bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.