1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. CHP Adayları Başkan’ı Ziyaret Etti
CHP Adayları Başkan’ı Ziyaret Etti

CHP Adayları Başkan’ı Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars Milletvekili Adayları Selami Yiğit, Aysel Boy ve Saffet Özdemir, İl Başkanı Özfer Koçak ve partililer ile birlikte, 1 Kasım’da yapılacak olan Genel Seçim çalışmalarını sürdürüyor.

A+A-

CHP Kars Selami Yiğit, Aysel Boy, Saffet Özdemir ve CHP Kars İl Başkanı Özfer Koçak, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’yı makamında ziyaret etti. Adaylar Başkan Karaçanta’ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, görevinde başarılar dilediler. CHP’liler, Kars’ta 1 Kasım’da yapılacak olan seçimin huzur ve güven içerisinde de ve daha da önemlisi tatlı bir yarış içerinde geçmesi dileklerinde bulundular.

CHP adaylarını samimi bir ortamda karşılayan Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, “ Ben inanıyorum. Sizlerin Kars’a büyük faydası olacak. Umarım her şey gönlünüzce olur. Başarılarınızın devamını diliyor ve ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Karaçanta ile bir süre sohbet eden Selami Yiğit, Aysel Boy, Saffet Özdemir ve CHP İl Başkanı Özfer Koçak, Belediye binasından ayrılmadan önce çalışanları ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler. Başkan Karaçanta ve çalışanlar, milletvekili adaylarına başarı dileklerinde bulundular.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.