1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. CHP, Kars’ta tarih yazacak
CHP, Kars’ta tarih yazacak

CHP, Kars’ta tarih yazacak

CHP Kars Milletvekili adayları Zeki Nacitarhan, Aysel Sadak ve CHP Kars İl Başkanı Özfer Koçak, 7 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimlerde CHP’nin Kars’ta tarih yazacağını söylediler.

A+A-

CHP İl Başkanı Özfer Koçak, “Esnafımız çok büyük ekonomik sıkıntılar içindedir ve siftah yapamadan kepenk kapatmaktadır. Köylümüz zor şartlarda üretim yapıyor. Mazot ve tuhum alamaz durumdadır. Köylümüz, esnafımız ve memurumuz bankalara borçlu yaşıyor. Ülkedeki tüm sorunların çözümü için tek yol CHP hükümeti olacaktır. Seçimlerin barış, kardeşlik, demokrasi şöleni havasında ve tatlı bir yarış içerinde geçmesi bizim en önemli hedefimizdir. Seçime girecek olan tüm partilere başarılar diliyoruz. Buradan tüm partilere çağrıda bulunuyorum ve seçimin bundan önceki yıllarda olduğu gibi bu seçimlerinde barış ve kardeşlik içerinde geçmesi için sık sık bir araya gelelim ve basının karşısına geçerek halkımıza bu mesajları verelim” dedi.

AYSEL SADAK İLTAŞ: “MİLLETİMİZ ZAFERLERİ HEP ŞAFAKLARDA KAZANMIŞTIR”

CHP 3. sıra Kars Milletvekili Adayı Aysel Sadak İltaş da, 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde 3 milletvekili çıkarmak için yola çıktıklarını söyledi. Türk Milletinin bütün zaferlerini şafaklarda kazandıklarını belirten İltaş, 8 Haziran sabahı Kars’ta da CHP’nin zaferini ilan edeceklerine inandığına dikkat çekti. Ülkenin en önemli sorunlarının başında işsizlik ve gençlerin sorunlarının geldiğini de belirten İltaş konuşmasında: “Çok uzun süredir Kars’a gelmemiştim. Biz 3 kişi bu yola çıktık. 1-2 değil 3 kişi Ankara’ya göndermezsek kalbim kalır. Onun için 3 milletvekili göndermek için hep beraber hareket edeceğiz. Bilin ki bu ülkedeki sorunların birincisi işsizlik, ikincisi emeklilerin, üçüncüsü de gençlerin sorunudur. Ayrıca barış süreci de son derece önemlidir ve bu sorunu da CHP çözecektir. Artık bu ülke kapalı kapılar ardında kimsenin bilmediği şeyleri konuşmayacaktır. Türk de, Kürt de bilecektir ki bu Ülke, hangi barış süreci içerisine sokulmuştur. Biz bunu başaracak partinin üyeleri olarak karşınızdayız. Milletimiz hep şafaklarda zaferleri kazanmıştır. 8 Haziran şafağında da biz Kars’ta da zafer yaşayacağız.” Diye konuştu.

NACİTARHAN: CHP, KARS'IN KALESİDİR

CHP 1’inci sıra adayı Zeki Nacitarhan da, CHP ile 1970’li yılarda Kars’ta tarih yazdıklarını ve o dönem CHP Kars Gençlik Kolları Başkanı olduğunu hatırlattı. Kars’ın CHP’nin kalesi olduğunu ve 1970’li yılarda duyduğu heyecanı bugün de yaşadığını ifade eden Nacitarhan, “Kars, bu hale geldiyse bu iktidarın sayesinde bu hale geldi. Bugün ki iktidarın hangi çizgide oldukları, ne yaptıkları ve kime inandıkları belli değil. Biz Kars’a 3 - 0 yapmaya geldik. Biz bugünden itibaren çalışmalarımıza başladık. 7 Haziran’a kadar gece gündüz demeden çalışarak başaracağız. Biz Kars’ın sorunlarını biliyoruz. Seçimde başarılı olacağımıza hep birlikte inanmalıyız. Ardahan ile Iğdır il olmasaydı Kars’ta üniversite olmazdı. Kars’ta DSİ bölge müdürlüğü olmazdı. Karayolları bölge olmazdı. Kurgum buydu benim. Ardahan ile Iğdır’ı il yapıp Kars’ı da bölge şehri yapmak zorundaydık. Yoksa Kars, Erzurum’un uydusu çevre iliydi. Şimdi ise Kars bölge ilidir. SERKA, üniversite onun için geldi. Kars’a üniversiteyi ben getirdim. Bunların hepsi Kars’ın yanında 2 tane il yaratmanın sonucunda doğdu. Benim veremeyeceğim hesap yoktur. Önemli olan CHP’nin Kars’tan milletvekili çıkarmasıdır.” Şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.