1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Çapkın Kars’ta
Çapkın Kars’ta

Çapkın Kars’ta

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Vali olarak atandığı Iğdır’a gitmek için havayoluyla Kars’a geldi.

A+A-

İçişleri Bakanlığı’nın son çıkardığı kararnameyle İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden, Iğdır Valiliği’ne atanan Hüseyin Çapkın ile eşinin içinde bulunduğu THY’ye ait Airbus A 320 tipi “Şırnak” uçağı kötü hava şartları nedeniyle Kars’a inemedi.

 

Saat 12.00’de İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan kalkan uçak, elverişsiz hava şartları nedeniyle Kars’a inemeyince dönüş yaparak saat: 14.45 sıralarında Trabzon Havalimanı’na zorunlu iniş yaptı.

 

Burada içindeki yolcularını indirmeden yaklaşık 1 saat bekleyen uçak, hava şartlarının düzeldiğinin bildirilmesi üzerine yeniden havalanarak saat: 16.20’de Kars’a geldi.

 

Türk Hava Yollarının tarifeli uçağıyla Kars’a gelen Hüseyin Çapkın’ı, Kars İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Iğdır Vali yardımcısı Hacı Usguç, Iğdır Emniyet Müdürü Cemil Tonbul karşıladı.

 

Kars Havalimanında açıklama yapan Çapkın, “Bu konuda net olmak zorundayım. Lafı bükmemek için zorundayım. Biz Iğdır Valiliğine geldik ama kısa bir süre sonra döneceğiz. O süreyi bilmiyorum. Bir hafta olur, 10 gün olur ama bir başka Valimiz tekrar oraya atanacak. Böyle bir şey bunu net söylemek durumundayız. Bu benim için iyi bir hatıra olacak. Zaten bu yazıldı çizildi, eski görevime döneceğim.” dedi.

 

Kars’tan karayoluyla Iğdır’a hareket eden Çapkın, bugün görevine başlayacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.