1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Çakmak’a veda ziyaretleri
Çakmak’a veda ziyaretleri

Çakmak’a veda ziyaretleri

Emniyet Müdürü Ercan Çakmak’a veda ziyaretleri...

A+A-

İçişleri Bakanlığı Genelgesiyle Merkeze alınan Kars Emniyet Müdürü Ercan Çakmak’a veda ziyaretleri sürüyor. Kentte görev yapan gazetecilerde Çakmak’ı makamında ziyaret ederek kentte “Hoş bir seda” bırakan Çakmak’a yeni hayatında başarı dileklerinde bulundular.

Gazetecilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Çakmak, “2010 yılında Kars’a ilk geldiğim zaman Kars’ı bilmiyordum. Zamanla Kars’ı öğrendikçe Kars’ın zenginliklerini güzelliklerini gördüm. Kars halkı gerçekten çok sıcakkanlı. Dışarıdan gelen memura karşı yardımseverler. Burada da arkadaşlarla birlikte 3-3.5 senede bir çok olayla karşılaştık, hepsini de başarıyla tamamladık.” dedi.

Kars’ta faili meçhul olaylar olmadığına da dikkat çeken Çakmak, “Kentte çok büyük hırsızlıklar yok. Herkes evinde rahatlıkla uyuyabiliyor. Esnaf evine gittiğinde gönül rahatlığı ile yastığına başını koyabiliyor. İlk geldiğimiz zamanlar da okul önlerinde biraz sıkıntılarımız vardı ama 3.5 senedir gördük ki okul önlerinde memurlar, arkadaşlar var ve bu memurlar oradaki öğrencilerin giriş ve çıkışlarında orada bulunuyorlar. Okul önlerinde kavgamız, gürültümüz çok şükür yok. Kaçakçılık konusunda esnafımız iyi biliyor yakalamalarımız, uyuşturucu yakalamalarımız, kaçak sigara yakalamamız çok iyi. Yani kısacası Kars şu anda yaşanabilir, güvenli ve huzurlu bir şehir. Bunu ben ne kadar söylesem de vatandaş daha iyi biliyor, vatandaş görüyor. Akşam evinde uyurken evine hırsız girecek mi girmeyecek mi veya çocuğunu okula gönderirken huzurlu mu huzursuz mu bu konularda tereddüdü yok. Çünkü biz bu konu da hiçbir şikayet almadık. Onun için bu başarıyı sağlayan çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sizlerin de çok büyük emeği var gazetecilerin de bu başarıda uyum içerisin de çalıştık sizlere de ayrıca teşekkür ediyorum. Kars halkına da teşekkür ediyorum. Bana gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim.” diye konuştu.

Çakmak daha sonra şunları söyledi:

“Bu bir nöbet benden sonra buraya gelecek olan arkadaşın da burayı çok iyi yapacağına canı gönülden inanıyorum. Çünkü kendisi İstanbul’da İstanbul polisidir. Gezi parkı olaylarında çevik kuvvetin başındaydı. Kendisi İstanbul’da başarılı bir polis. Suç ve suçluya karşı nasıl savaşacağını biliyor. Ve aynı zamanda ki İstanbul da ki halk ve vatandaşlar da diyorlar da en üstte. Benden sonra gelecek olan Faruk kardeşimin de başaracağına canı gönülden inanıyorum ve Kars halkına ve sizlere hepinize ayrı, ayrı teşekkür ediyorum bana gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı. Tabi ki önemli olan hoş bir seda bırakmak. Bundan sonra da birlikte muhabbet etmek. Biliyorum ki siz ne zaman bana telefon açsanız ya da ben size telefon açsam her zaman gülümseyerek karşılık vereceğiz birbirimize. Kalpten ve samimi bir şekilde karşılık vereceğiz. Ben bu duygularla ve düşüncelerle ayrıldığım için çok mutluyum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.