1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Cadde ve Sokaklarda Temizlik Çalışması
Cadde ve Sokaklarda Temizlik Çalışması

Cadde ve Sokaklarda Temizlik Çalışması

Kars Belediyesi tarafından kilit taş ve kaldırım düzenleme çalışmalarının tamamlandığı cadde ve sokaklarda temizlik çalışması yürütülüyor.

A+A-

Kars Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylar içerisinde kilit taş ve kaldırım düzenleme çalışmaları başlatmıştı. Çalışmaların tamamlandığı sokaklarda sürdürülen temizlik çalışmalarını Kars Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Yalçın Çelik yerinde denetledi. Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’nın temizliğe ve düzene büyük önem verdiğini belirten Kars Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Yalçın Çelik, kilit taş ve kaldırım düzenlemesi yapılan sokaklarda temizlik çalışması yaptıklarını ifade etti.

Bazı esnaflar ise, “Kars Belediyesi’nin çalışmalarından son derece memnun olduklarını belirterek, “Mahallelerimiz sokaklarımız önceki haliyle kıyaslandığında çok güzel oldu. Halk olarak bundan memnunuz. Kars Belediyemize teşekkür ediyoruz. Bu güzel çalışmalarının devam etmesini bekliyoruz. Mahallelerimizin bu hizmetlere ihtiyacı vardı. Çok şükür mahallelerimizde kaldırım çalışmaları yapıldı. Temizlik çalışmalarını özellikle beğeniyoruz. Her gün bir görevli arkadaşımızın mahallemizi ve işyerimizin önünün temizliğini yapması oldukça güzel bir olay” diye konuştular.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.