1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Büyükburç Konser Verdi
Büyükburç Konser Verdi

Büyükburç Konser Verdi

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 165. yıldönümü münasebetiyle Erol Büyükburç Kars'ta konser verdi

A+A-

Kars Emniyet Müdürlüğü’nün, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 165. yıldönümü münasebetiyle Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlediği konser renkli görüntülere sahne oldu.

 

Konser programına Vali Ahmet Kara, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Kafkas Üniversitesi  (KAÜ) Rektörü Prof. Dr. Abamüslüm Güven, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Yazar, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay  Erol Çelik, Emniyet Müdür Yardımcısı Oktay Cengiz Ateş, Kars-Ardahan Baro Başkanı Av. Cevdet Ucungan, AK Parti İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu ve polis aileleri katıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan programda ilk olarak Polis Vatandaş Akademisi’ne katılan vatandaşlara sertifikaları verildi. Ardından Emniyet Müdürlüğü tarafından çocuklara yönelik düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri dağıtıldı.

 

KAÜ Devlet Konservatuarı öğrencilerinin müzik şöleninden sonra Türk Pop Müziğinin güçlü isimlerinden Erol Büyükburç sahne aldı.

 

Eşi Ute ile birlikte sahneye çıkan Büyükburç’un kürsüden seslenmesi ilginç görüntüler oluşturdu. Salondakilerin de dikkatini çekmesi üzerine bir açıklama yapan Sanatçı Erol Büyükburç, “Çok eski yıllarda 22. süvari tümeninde yedek subaylığımı Kars’ta yaptım. Onunu için Kars, anılarımın en yoğun yaşandığı kenttir. O bakımdan Kars’a ayrı bir sevgim ve saygım vardır. Bu arada Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 165. yıldönümü münasebetiyle düzenlenen bu etkinlikte bulunmak ben ve eşime kıvanç verdi, onur verdi, şeref verdi. Televizyon görüntülerinden alıştık bizde böyle siyaseti sevmeye alıştık nedense. Yakında Belediye Başkanı olmaya namzet olursam şaşmayın” dedi.

 

Büyükburç konuşmasını tamamladıktan sonra eşi Ute ile birlikte birbirinden güzel eserleriyle salondakileri adeta coşturdu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler