1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Bursa’daki KAI'lılar seçimde tek yumruk
Bursa’daki KAIlılar seçimde tek yumruk

Bursa’daki KAI'lılar seçimde tek yumruk

Bursa’daki 200 bin Kars, Ardahan ve Iğdırlı seçimde tek yumruk!

A+A-

Bursa KAI Federasyonu, Bursa’dan milletvekili aday adayı olan tüm hemşerilerine kamuoyu önünde basın açıklaması yaparak destek olduklarını açıkladılar.

Kars-Ardahan- Iğdır İlleri Federasyonu, İl Dernekleri, İlçe Dernekleri ve Köy Dernekleri adına Bursa KAI Federasyonu Başkanı Cemalettin Yılmaz basın açıklaması yaptı.

Yılmaz; “Doğduğumuz yerlerden göç ederek doyduğumuz yer olan Bursamıza yerleşmiş yaklaşık 200 bin nüfusa sahip bizler Bursa’nın ekonomisine, kültürüne,siyasetine, gelişmesine ve kalkınmasına en az Bursalı hemşerilerimiz kadar katkı koyduğumuzu ve aynı zamanda Bursalı olduğumuzu belirtmek isteriz.Bazı dernekler nüfuslarının yoğun olduklarını her platformda dile getirerek kendilerinin dikkate alınmasını istemişlerdir.Siyasette de bu anlamda dikkate alınmışlar ve kamu oyunda da diğer dernekler önemsenmemiştir. Bilerek veya bilmeyerek siyasi platformlarının içine çekilmişlerdir. Bizler bu anlamda siyasetin içerisine girmeden gelinen bu noktada hemşerilerimizin yanlarında olmak ve artık bizlerinde var olduğunu bu seçimlerde beyan etmek istiyoruz. Bizler; federasyon,il , ilçe ve köy dernekleri olarak birlik ve beraberliğimizi göstermek içimizden çıkan ve bizleri temsil eden aday adayı hemşerilerimizi hangi partiler , seçilecek bir yerde değerlendirdiğinde hiçbir parti ayrımı gözetmeksizin o adaylarımızın arkasında duracağımızı ve destekleyeceğimizi siz değerli basın mensupları aracılığıyla kamuoyuyla paylaşıyoruz.” dedi.

Daha sonra farklı partilerden milletvekili aday adayı olan hemşerilerimizi tek tek tanıttılar.

BURSA’DAN ADAY ADAYI OLAN İSİMLER:

Çiğdem Ceyhan (AK Parti) Öğretmen,

Kemal Ekinci (CHP) İnşaat Mühendisi,

Levent Çelik (MHP) Avukat,

Mehmet Kıyasoğlu (AK Parti) işadamı,

Nuray Çohan (CHP) Mimar,

Salih Top (CHP) İşadamı,

Yavuz Tanyeli (CHP) Akademisyen.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.