1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Boks Şampiyonası sona erdi
Boks Şampiyonası sona erdi

Boks Şampiyonası sona erdi

Üniversiteler Arası Boks Şampiyonası sona erdi

A+A-

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ)’nün ev sahipliğinde ve Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı’nca koordine edilen Türkiye Üniversiteler Arası Boks Şampiyonası sona erdi.

KAÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nı Spor salonunda düzenlenen ve 4 gün devam eden müsabakalar nefesleri kesiti. Türkiye genelinde 48 üniversiten, 171 sporcunun katıldığı Üniversiteler arası Boks Şampiyonası’nda derece giren üniversite ve sporculara madalya ve kupaları verildi.

KAÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Ertürk Mert, “Türkiye Spor Federasyonlarının 2015 programı çerçevesinde yapılan Üniversiteler Arası Boks Şampiyonası’nda 4’ncü günümüz final müsabakaları oynandı. Toplam 48 üniversitenin katıldığı ve aynı zamanda 171 tane sporcunun katıldığı şampiyona, bugün 10 müsabaka ile sona erdi. Müsabakalar çok güzel geçti. Her hangi bir sorun yaşanmadı. Bunda tabi rektörümüz Sayın Prof. Dr. Sami Özcan’ın desteği başta olmak üzere, seyircilerimizin üniversite personelimizin desteği çok güzel bir turnuvaya ev sahipliği yaptık. Ben başta Sayın rektörümüz Prof. Dr. Sami Özcan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür diyorum” dedi.

KAÜ’de başlayan ve 4 gün devam eden boks müsabakaları birbirinden çekişmeleri karşılaşmalara sahne oldu. Boks severlerin yoğun ilgi gösterdiği Üniversiteler Arası Türkiye Boks Şampiyonası’nda, Erzurum Atatürk Üniversitesi 1’nci, Elazığ Fırat Üniversitesi 2’nci, Konya Selçuk Üniversitesi 3’ncü olurken, Kafkas Üniversitesi’nden Adem Koç ise 91 kiloda gümüş madalya aldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.