1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Birlik ve Beraberlik Mesajı
Birlik ve Beraberlik Mesajı

Birlik ve Beraberlik Mesajı

Birlik Vakfı Kars Şube Başkanı Özgür Turhan, son günlerde yaşanan terör olaylarını kınayarak, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

A+A-

Turhan, son günlerde meydana gelen terör saldırılarından dolayı büyük üzüntü yaşandığını söyledi.

Terör örgütünün, yaptığı saldırılarla ülkeyi zor duruma düşürmek istediğini aktaran Turhan, “Terörün dini, dili, ırkı ve mezhebi yok. Dış güçler, birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin bozulması için çok büyük çaba içerisinde. Ama yüce Türk milleti olarak bizler bu oyunlara gelmeyeceğiz. Zaman birlik ve beraberlik zamanıdır” dedi.

Birlik Vakfı Kars Şube Başkanı Özgür Turhan, “Ülkemizin şu an birlik ve beraberliğe çok fazla ihtiyacı var. Bir süreden beri polisimize askerimize yapılan saldırılar bizleri derinden üzmüştür. Bu üzüntüler bir çığ haline gelmiş ve bundan sonra Türk ulusunun birlik ve beraberliğe şu an da çok ihtiyacı var. Terörün dini dili ırkı olmaz. Terör hiç bir zaman kabul edilecek bir durum değildir. Terörü şiddetle kınıyoruz. Zaman birlik zamanıdır” şeklinde konuştu.

Önceki gün Iğdır’ın Karakoyunlu İlçesi’nde hazırlanan hain plan sonrası teröristlerce girdiği çatışmada hayatını kaybeden Polis Memuru Olgun Kurbanoğlu’nun yakınlarına ve tüm şehit yakınlarını başsağlığı dileyen Özgür Turhan, “Kalleşçe, alçakça saldırıya uğradılar şehitlerimiz, askerlerimiz bizleri derinden üzdü. Yaşanan terör olaylarını nefretle kınıyorum” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.