1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bio Enerji Uzmanı Aliimran Yeşilkaya Kars’a Geliyor
Bio Enerji Uzmanı Aliimran Yeşilkaya Kars’a Geliyor

Bio Enerji Uzmanı Aliimran Yeşilkaya Kars’a Geliyor

Bio Enerji Uzmanı Aliimran Yeşilkaya Kars’a Ve Iğdır’a Geliyor…. Asrın Harikası Bio Analiz Vücut Tarama Cihazını Getiriyor

A+A-

Bio Enerji Ve Fitoterapi Uzmanı Ali İmran Yeşilkaya Biolojik hücrelerdeki bozulmaların neden olduğu hastalıkları Bio analiz ile tespit  ederek vatandaşlara umut oldu. Hastalıklar kaderiniz değildir diyerek  teknolojide asrın harikası olan  Bio analizin ne kadar faydalı olduğuna dikkat çekti.  Bio Enerji ve Fitoterapi Uzmanı Ali İmran Yeşilkaya 7 MAYIS 2016  CUMARTESİ günü KARS’TA olacak,devamında 9 MAYIS Pazartesi IĞDIR merkez geçip hastalarla görüşecek olan yeşilkaya devamında Tuzluca ilçesine geçecek.

Bio analiz ile hastalıkları önceden tespit edebildiklerini de belirten Bio Enerji Ve Fitoterapi Uzmanı Ali İmran Yeşilkaya “Bio analiz beyin dalgalarının ve vücudumuzdaki organları oluşturan hücrelerin elektromanyetik alan değişikliklerini ölçerek yaptığı tanı sistemidir. Tüm Biolojik hücrelerin döner manyetik alanları vardır, bu Biolojik hücrelerdeki bozulmalar onların döner(spektral)manyetik alanlarında değişmelere yol açar.Bu Biolojik hücrelerdeki bozulmalar artarak meydana getirdikleri organlarda hastalık diye adlandırdığımız safhaya gelirler, klinik bulgular bu aşamada tespit edilebilir” diye konuştu.

BİYO ANALİZ NE İŞİNİZE YARAR

Bio analiz ile birçok test ve tahlil yaptırmakla hastanın zaman kaybetmeyeceğini de sözlerine ekleyen Yeşilkaya, “Aylarca uğraşıp hastanelerde onlarca test ve tahlil yaptırmakla uğraşmadan yaklaşık yarım saatte yapılacak tüm vücut BİYO ANALİZ taramasıyla vücudunuzda bulunan onlarca hastalığı hastalık aşamasında veya daha öncesinde tespit ederek hem daha erken bir tanı ile hastalığın başlamadan önce önlemini alabilirsiniz hem de var olan hastalığın tedavisinde doğru bir tedavi uygulamanız konusunda en doğru ve yeterli bilgileri edinmiş olursunuz.

Unutmamak gerekir ki doğru tedavi ancak doğru teşhisle mümkündür bu cihazın sizlere sağladığı en önemli avantaj sadece bir hastalık veya organla ilgili değil vücudun tamamını analiz edip geneli hakkında bilgi vermesidir bu da tedaviyi yapacak hekim veya kişilerin sizin sorununuzun ana temelini görmesini sağladığı için beslenmenizden yaşantınıza kadar her adımda nasıl bir öneride bulunması ve tedavi uygulaması konusunda son derece isabetli bir karar vermesini sağlar” dedi.

TEDAVİ NEDİR NASIL OLMALIDIR?

Tedavi sürecini de anlatan Yeşilkaya, “Herkesin kendisine şu soruyu sormasını istiyorum.. Kendinizi ailenizi ve yakınlarınızı şöyle bir hatırlayın yıllardır yaşadıkları hastalıklardan hastaneye giderek kalıcı olarak kurtulan tamamen ilaçsız bir hayat yaşayan kaç kişi tanıyorsunuz? Gerek devlet, gerek özel olsun hangi hastaneye giderseniz gidin adeta mahşer yeri gibi kalabalık. Oysa her geçen gün teknoloji ilerliyor hastane sayısı doktor sayısı ilaç sayısı artıyor peki hiç hasta sayısında veya hastalıklarda azalma görüyor musunuz? cevabınız tabiki HAYIR olacaktır. Çünkü tedavi sadece hastaneye gitmekle ilaç kullanmakla olmaz, yaşam boyu eğer biz kendi tabiatımıza uygun ve bilinçli beslenmez isek her daim hastalanma durumuyla karşı karşıya kalırız. Ayrıca tedavi süresince kendi tabiatımıza uygun hangi besinleri tüketmemiz gerektiğini nelerden uzak durmamız gerektiğini bilmez isek hangi ilacı kullanırsak kullanalım istediğimiz ve kalıcı bir tedaviye asla kavuşamayız” dedi.

PEKİ BİZ NE YAPIYORUZ?

Her ayın belirli günlerinde, Kayseri, Yozgat, Ankara  Şanlıurfa, Batman ve Diyarbakır ve Mardin’den sonra artık KARS VE IĞDIR’a giderek hastalarla ilgilendiklerini de sözlerine ekleyen Yeşilkaya, “İlk olarak bu teknoloji harikası ile kişinin fiziksel ve ruhsal enerji durumunu çok detaylı şekilde analiz edip doğru bir tespit yapıyoruz, sonrasında o kişinin tabiatına en uygun beslenme ve yaşam biçimi hakkında doğru tavsiyede bulunuyoruz. şayet gerekiyorsa doğal ürünler tavsiyesi ile destek almasını sağlıyoruz. Bu sebeple ilaca sürekli bağımlı değil, Kalıcı ve Sağlıklı bir yaşamın formülünü verip yöntemini öğretiyoruz.Bunu tavsiyelerimize uyarak yaşantılarında sağlık ve huzura kavuşan insanların tavsiyesi ile her geçen gün daha yoğun bir kitleye ulaşıyor ve daha fazla insanımızın faydalanması için yoğun bir çaba harcıyoruz dedi. Konuyla ilgili detaylı bilgi almak isteyenlerin 0555 491 83 50 numaralı telefondan bilgi alabilirler” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.