1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Beyribey : Kars’ı tanıyamayacak
Beyribey : Kars’ı tanıyamayacak

Beyribey : Kars’ı tanıyamayacak

AK Parti Kars Milletvekili Dr. Yusuf Selahattin Beyribey, Ahmet Arslan’ın da bakan olmasıyla birlikte Kars’ta yatırımın önüne geçilemeyeceğini vurgulayarak, Kars’ın 10 yıl sonra tanınmayacak şekilde büyüyeceğini söyledi.

A+A-

Bunun için de yatırımcıların şimdiden hareket etmeleri gerektiğini kaydeden Beyribey, özellikle de Karslıların acele etmelerini istedi.

Beyribey, “Bugün benim heyecanlarımdan olan noktalarından bir tanesine temel atıyoruz. Digor-Tuzluca arasındaki yol benim hayallerimden bir tanesiydi. Gerçekten de sıkıntılı bir yoldu. Benim hayallerim Türkiye içinde Kars’ın kavşak olmasıydı. Allah bunu bize nasip etti. Sayın Bakanımız Ahmet Arslan geldi, Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız da arkasında oldu. Şimdi iddiayla söylüyorum 10 yıl sonra kimse Kars’ı tanıyamayacak. İş adamlarına ada sesleniyorum; şimdi cazibe merkeziyle ilgili çalışmalarımız var, Karslılara sesleniyorum şimdiden bu bölgede fabrikalarınızı yapınız ve kendinize bir yer bulmaya çalışınız. 10 yıl sonra bu alanlarda parmağınızı bulacak yer bile bulamayacaksınız. Onun için ben, Karslıların bu konuda hassas davranmalarını, gelecekteki ekonomik pastadan Karslıların da faydalanmasını istiyorum, önemsiyorum.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.