1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. "Ben Çalışmak İstiyorum"
Ben Çalışmak İstiyorum

"Ben Çalışmak İstiyorum"

"Ben Çalışmak İstiyorum" Projesi, 01 - 31 Temmuz 2010 Tarihleri Arasında Doğu Anadolu Bölgesi'nde Öğrenim Gören Kız Öğrencilere Yönelik Staj ve Eğitim Çalışmalarıyla Devam Ediyor.

A+A-

Bugün Avusturya Lisesi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nurhan Azizoğlu'nun açılış konuşmasıyla başlayacak olan çalışmalar, Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Psikolog Dr.Nilgün Peker'in "Yaşamımda Hedefim Ne?" ve Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu'nun "Gelecek Yaratan İletişim" konferanslarıyla devam edecek.

 

Erzurum Atatürk Üniversitesi, Van 100. Yıl Üniversitesi ve Kars Kafkas Üniversitesi'nde öğrenim gören öğrenciler "Ben Çalışmak İstiyorum" projesi ile iş hayatına ilk adımlarını atarken, Kadir Has Üniversitesi'nde düzenlenecek Cumartesi Çalıştayları kapsamında yöneticilerin deneyimlerini paylaşacağı konferanslar ile gerçek bir iş tecrübesi kazanacak.

 

"Bir kadın değişirse bir aile değişir; bir aile değişirse toplum değişir" misyonunu benimseyerek yola çıkan "Ben Çalışmak İstiyorum" projesi, 30 Haziran 2010 Çarşamba günü proje sahipleri ve işverenlerin öğrencilerle bir araya gelmesi için düzenlenen toplantı da Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu ve Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aydın'ın açılış konuşmalarıyla başladı. Avusturya Lisesi mezunlarının profesyonel hayatlarında yönetici olduğu işyerlerinde 1 ay boyunca staj imkanına sahip olacak Doğu Anadolu Bölgesi'nde öğrenim gören ve iş hayatına ilk adımlarını atmaya hazırlanan üniversiteli 18 kız öğrenci, proje boyunca her hafta sonu düzenlenecek Cumartesi Çalıştayları'nda uzman ve yöneticilerin deneyimleri ile eğitimlerini tamamlayacaklar.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.