1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Belediye Asfalt Sezonunu Açtı
Belediye Asfalt Sezonunu Açtı

Belediye Asfalt Sezonunu Açtı

Kars Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte asfalt çalışmalarını ara caddelerden başlattı.

A+A-

Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’nın talimatlarıyla Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, caddelerin asfalt serim, bakım ve onarım çalışmalarına başladı.

Kars’ta yıllardan beri ana caddelerden başlanan asfalt çalışmalara bu yıl ara cadde ve sokaklardan başladıklarını ifade eden Murtaza Karaçanta, Kars için planlı, titiz bir çalışma sürdüreceklerine dikkat çekti.

Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, “Havaların ısınması ile birlikte asfalt sezonunu açtık. Bu yıl hedefimizin üzerine çıkacağımızı düşünüyorum. Öncelikle ara caddelerden başladık. Ara caddelerin asfaltı ve kaldırımları yapıldıktan sonra ana caddelerdeki bozuk asfaltın da onarımını yapacağız. Her cadde ve sokağa, her mahalle eşit hizmet vereceğiz. Böylece caddelerimiz daha temiz olacak” dedi.

“ÖYLE MAHALLE VAR Kİ YOLU YOK”

Kars’ta bir çok mahallede bırakın asfaltı yol yok diyen Başkan Karaçanta, “bazı mahallelerimiz bu zamana kadar neredeyse hiç hizmet almamış. Yolları olmayan, kaldırımları olmayan mahallelerimiz var. Mahalle sakinlerimiz yıllarca hizmete hasret kalmış. Biz öncelikle çalışmalarımıza buralardan başladık. Çünkü dışarıdan içeriye yapa yapa geleceğiz. Ancak bu şekilde gelişmiş bir Kars ortaya çıkar” diye konuştu.

Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kars’ın çehresini değiştirecek kentsel gelişim ve dönüşüm projelerini başarıyla yürüttüklerini kaydetti. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.