1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Baştimar Güven Tazeledi
Baştimar Güven Tazeledi

Baştimar Güven Tazeledi

Kars Ardahan Bölge Baro Başkanlığı seçimi yapıldı. Yapılan seçimde mevcut Başkan Avukat İbrahim Baştimar, yeniden başkanlığa getirildi.

A+A-

Kars Ardahan Bölge Baro Başkanlığı için mevcut başkan İbrahim Baştimar, Sinan Erdağı ve Ümit Cafer Özakın yarıştı. Baro Başkanlığı Binası’nda yapılan seçimde, 144 üyeden 99’u oy kullandı. Geçersiz oyun kullanılmadığı seçimde, İbrahim Baştimar 44, Ümit Cafer Özakın 29, Sinan Erdağı 26 oy aldı.

Seçimde Türkiye Barolar Birliği üst kurul delegesi için de Av. Habibe Şahin 45, Meryem Çetin ise 42 oy aldı.

Birlik beraberlik ve heyecan içerisinde geçen seçimin sonunda, mevcut başkan İbrahim Baştimar, aldığı 44 oyla yeniden Kars Ardahan Bölge Baro Başkanı seçilerek güven tazeledi. Sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Özakın ve Erdağı güven tazeleyen Baştimar’ı kutladı.

Seçimin ardından yeniden Kars Ardahan Bölge Baro Başkalığına seçilen Av. İbrahim Baştimar, yaptığı açıklamada, kendisine güvenerek oy verenlere, baroya üye avukatlara ve adaylara teşekkür ederek seçim sonucunun Kars ve Ardahan’a hayırlı olmasını dileklerinde bulundu.

Seçim sonuçlarının açıklandığı sırada, bir oy zarfından disiplin kurulu üyelikleri için avukat adı yerine, Kars Adliyesinin emektar ve sevilen emekçisi, Memduh Yıldız ile Kars Ardahan Baro Başkanlığı emektarı Hürriyet Öztürkler’in adının çıkması ise seçim heyecanına damga vurdu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.