1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başkonsolos Kars’tan ayrıldı
Başkonsolos Kars’tan ayrıldı

Başkonsolos Kars’tan ayrıldı

Azerbaycan’ın İstanbul Başkonsolosluğuna atanan Azerbaycan’ın Kars Başkonsolosu Hasan Sultanoğlu Kars’tan ayrıldı.

A+A-

İstanbul’a hareketinden önce havaalanı VIP salonunda açıklama yapan Sultanoğlu, Kars’tan ayrıldığı için çok üzgün olduğunu söyledi.

 

Sultanoğlu, Kars’tan ayrılsa da Türkiye’den ayrılmadığını İstanbul’a gittiğini belirterek, “İstanbul’da tüm Karslı hemşerilerime kapım açık olacaktır. Bende her fırsatım olduğunda mutlaka Kars’ı ziyaret edeceğim. Basın mensuplarıyla münasebetlerimiz devam edecek. Bütün Kars halkına teşekkür ediyorum. Bana gerçekten kucak açtılar. Kars halkı her zaman Azerbaycan’ın yanında olmuştur. Azerbaycan’ın problemlerini kendi problemleri gibi kabul etmişlerdir. Bizim bu kardeşliğimiz inşallah sonsuza kadar bozulmayacaktır.” diye konuştu.

 

Sultanoğlu’nu havaalanında; Belediye Başkan Vekili Cihangir Umurbek, MHP İl Başkanı Oktay Aktaş, Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Muhsin Ağçay, Ehlibeyt Işıklı Cami Alimi ve Kars Caferilerinin Dini Lideri Seyyid Ahmet Erdem, Yeni Azerbaycan Kültür Derneği Başkanı Prof. Dr. Hacali Necefoğlu, Azerbaycan Kültür Derneği Başkanı Murtaza Karaçanta,  Belediye Meclis üyeleri, Konsolosluk çalışanları, Azerbaycanlı Öğretim üyeleri, gazeteciler ve işadamları yolcu etti.

konsolos.20100521075141.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.