1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başkandan birim müdürlerine talimat
Başkandan birim müdürlerine talimat

Başkandan birim müdürlerine talimat

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, birim müdürlerine talimat vererek vatandaşların sorunlarını duyarlı olmalarını istedi.

A+A-

 

Karaçanta, hedeflerinin sadece Kars olduğunu ve Kars için hizmet etmeleri gerektiğini söyledi.

Birim Müdürleriyle bir araya gelen Başkan Murtaza Karaçanta, “Birim müdürlerimiz daha duyarlı bir şekilde Kars halkına karşı görevlerini yerine getirmelidir. Burada hiç birimiz şahsi bir iş yapmıyoruz. Hepimizin hedefi sadece Kars olmalıdır. Sadece Kars için hizmet etmeliyiz. Birim müdürlerimiz devamlı istişare halinde vatandaşın sorununu çözmek için çaba sarf etmelidir” dedi.

Birim müdürlüklerimiz yeni projeler üzerinde durmalı Kars a faydalı olabilecek projelere hep birlikte imza atmalıyız diyen Karaçanta, birim müdürlerine talimat vererek nerede ne zaman olursa olsun görev ayırt etmeksizin bütün müdürlüklerin sorunu ve sıkıntısı olan vatandaşın derdine derman olması gerektiğini kaydetti.

Karaçanta, “Bizler Karslıya ve Kars'a hizmet etmek için buradayız. Gücümüzün yettiğince elimizden gelenin fazlasını yapma gayreti içerisinde olacağız. Kars halkı şunu iyi bilmelidir ki Kars için gecemizi gündüzümüze katıp çalışmaktayız” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.