1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başkan’a Sokakta Sevgi Seli
Başkan’a Sokakta Sevgi Seli

Başkan’a Sokakta Sevgi Seli

Kars Belediye Başkanı şehir merkezinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle vatandaşın takdirini toplamaya devam ediyor. Fırsat buldukça yaşlılara, çocuklara ve esnaflara ziyaretler gerçekleştiren Karaçanta, vatandaşlar tarafından adeta sevgi seliyle karşılanıyo

A+A-

Öncelikli görevlerinin halka hizmet olduğunu vurgulayan Başkanı Murtaza Karaçanta,” Halkımızın yüzünü güldürünce, onları memnun edince biz de mutlu oluyoruz. Bizler Halkımızın hizmetkarlarıyız.” dedi.

Karaçanta, ‘Bizler Halkımızın Hizmetkarıyız’

Kars Belediyesi olarak hayata geçirecek projelerle, Karslı vatandaşların mutlu ve refah bir ortam içinde yaşamasını sağlama çabasında olduklarını ifade eden Başkan Karaçanta, “Değişim ve gelişimde sürekliliği yakalayan, sosyal belediyeciliğin hayat bulduğu, şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Halkımızın yönetimde söz sahibi olduğu, belediye hizmetlerinin şehrin her noktasına ulaştığı, yaşam kalitesi yüksek kentler arasında kendine sağlam bir yer edinecek modern bir kent oluşturmak en büyük hedefimizdir. Kars halkının hak ettiği şekilde çocuğundan yaşlısına herkesin yüzünün güldüğü bir şehir oluşturmak, vatandaşın isteklerine cevap verebilmek, problemlerine çözüm ortağı olabilmek için gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kars Belediyesi çalışanlarının ağır yükün sorumluluğunun bilincinde olduğunu kaydeden Başkan Karaçanta, “Vatandaşlarımızın istek ve beklentilerine uygun olarak hazırladığımız projelerimizle, halkımızdan aldığımız destekle hizmet etmeye devam edeceğiz. Makam sevdalısı olarak değil, hizmet sevdalısı olarak, milletin hizmetkârı olarak iyi ve kötü günde halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Herkesi kucaklayan bir hizmet anlayışıyla, sevgiyle, hoşgörüyle şehrimizi hak ettiği güzelliklerle buluşturmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

KARS’I CAZİBE MERKEZİ HALİNE GETİRECEĞİZ

El birliği, güç birliği, söz birliği dahası gönül birliğiyle, eğitim, sosyo-ekonomik ve kültürel alanda Kars'ı layık olduğu düzeye taşıyacaklarını söyleyen Murtaza Karaçanta, “Şehrimiz kültür ve sanatın tüm güzellikleriyle buluşturacağız. Tesisleriyle yeşil alanlarıyla cazibe merkezi haline getireceğiz. Sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde vatandaşlarımızın her daim yanında olacağız” şeklinde konuştu.

Vatandaşlar ise Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’nın gerçekleştirdiği ziyaretlerden memnuniyet duyduklarını ifade ederek, çalışmalardan memnun olduklarını dile getirdiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.