1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başkan Sanayi Esnafını Ziyaret Etti
Başkan Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Başkan Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.

A+A-

Başkan Karaçanta, Başkan Yardımcısı Yakup Yıldız ve birim müdürleriyle birlikte Paşaçayır Mahallesi’nde bulunan Sanayi Sitesi’ne giderek bir takım incelemelerde bulundu.

Başkan Karaçanta, burada sanayi esnafı ile bir araya geldi. Sanayi esnafının sorun ve sıkıntılarını dinleyen Karaçanta, sorunların kısa sürede çözümü için ilgili birim müdürlerine talmat verdi.

Göreve başladığı günden itibaren esnaf ve vatandaşlarla beraber olan Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, “İlimizde ortak aklın birlikte yürütülmesi için vatandaşlarımız ile sürekli iç içeyiz. Bu kapsamda Sanayi Sitesi Esnafımız ile bir araya geldik. Burada bütün esnaflarımızı hassasiyet ile dinledik. Sanayi esnafının beklentilerine en kısa zamanda yanıt vereceğiz” dedi.

Bu tür ziyaretlerle vatandaşların sorunlarını kendilerinden dinlediğini ifade eden Karaçanta, insanları dinleyerek, onların sorun, talep ve eleştirileriyle daha iyi hizmet verebileceklerini kaydetti.

Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, sanayi esnafıyla sohbet etti, çay içti. Karaçanta, daha sonra Sanayi Sitesi’nden ayrıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.