1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başkan Kent Ormanı’nda inceleme yaptı
Başkan Kent Ormanı’nda inceleme yaptı

Başkan Kent Ormanı’nda inceleme yaptı

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kent Ormanını gezerek eksiklikleri tespit etti.

A+A-

Vatandaşların genellikle hafta sonlarını piknik yaparak değerlendirdiği Kent Ormanı’ndaki düzensizlik, bakımsızlık ve bir dizi eksikliğin olması Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’yı harekete geçirdi. Başkan Karaçanta, ekibiyle birlikte zgitti Kent Ormanı’nda eksiklikleri tespit ederek en kısa zamanda çevre düzenine başlayacaklarını söyledi.

Vatandaşların da çok duyarlı olması gerektiğini belirten Başkan Karaçanta “Böyle bir alan kolay kolay bir yerde bulanmaz. Halkımızın da yardımlarıyla Kent Ormanı’nın daha temiz ve kullanılabilir olmasını sağlayacağız inşallah. Kars bizim ve daha iyi yerlere gelmesi için elimizden geleni yapacağız. Daha temiz, daha yaşanabilir bir şehir olmak duyarlılıktan geçer. Hemşehrilerimi daha duyarlı olmaya davet ediyorum.” dedi.

Bu arada Atatürk Parkı’nda da piknik yapan vatandaşların parktan ayrılırken geride bir dizi çöp bıraktığı yönünde şikayetler üzerine de Başkan Karaçanta, “Vatandaşların hizmetine sunulan bu imkanları en iyi şekilde değerlendirmek gerek. İşi biten vatandaşlarımız çöplerini poşetlere koyup çöp kutularının yanına bırakırlarsa ekiplerimiz zaten onları belli aralıklarla almakta. Ama geride bırakılan çöpler alınmadığı takdirde ekiplerimiz o sırada piknik yapan ailelerin rahatsız olmaması için akşamı beklemek zorunda kalmakta. Onun için lütfen herkes birbirinin piknik hakkına saygı göstersin el birliği ile bu parka güzel bir şekilde bakalım.” açıklamasını yaptı. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.