1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başkan Karaçanta'nın Kutlu Doğum Mesajı
Başkan Karaçantanın Kutlu Doğum Mesajı

Başkan Karaçanta'nın Kutlu Doğum Mesajı

Kars Belediye Başkanı Murtaza KARAÇANTA’nın Kutlu Doğum Haftası mesajı;

A+A-

Peygamber Efendimiz ( s.a.v ) ALLAH Teâlâ’nın buyurduğu üzere  “Âlemlere rahmet olarak gönderilmiştir.” Bu Ayeti Kerime’nin gereğidir ki; Efendimiz insanlık âlemi için merhamet, adalet, mağfiret vesilesidir.

Allah Resulü kendisine, başkasına, herhangi bir canlıya zulmedilmemesini buyurmuş, her davranışında, sözünde hakka ve adalete dikkat edilmesini emretmiş, her türlü zulmü reddetmiştir. İnsanların rahmet ikliminde şevkat ve merhamet üzerine, iman üzerine yaşamalarını nasihat etmiştir.

Efendimizin (s.a.v ) insanlık âlemine tebliğ ettiği ruh; birlik ve beraberlik ve dayanışma ruhudur. Etrafımızı hınca hınç kuşatan her türlü musibete karşı durmak için Peygamber Efendimizin bizlere çizdiği güzel yola sımsıkı sarılmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duymaktayız.

İnsanlık âlemi ve milletimiz için, karşımıza dikilen her türlü zulüm ve cehalet karşı nurlu rehber olan peygamber efendimizin mesajlarına canı gönülden sarılıyoruz. Sözünü ve yolunu ezberlemeyi her zamankinden daha fazla zaruret biliyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Kutlu Doğum Haftasının tebrik eder, bütün insanlık alemine, milletimize rahmet, bereket, huzur ve mutluluk getirmesini Cenabı-ı Allah’tan dilerim.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.