1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başkan Karaçanta, Esnaf Odaları Başkanlarıyla bir araya geldi
Başkan Karaçanta, Esnaf Odaları Başkanlarıyla bir araya geldi

Başkan Karaçanta, Esnaf Odaları Başkanlarıyla bir araya geldi

​​​​​​​Kars Belediye Bakanı Murtaza Karaçanta, esnaf odaları başkanlarıyla bir araya geldi.

A+A-

Başkan Murtaza Karaçanta’nın makamında gerçekleşen toplantıda ‘Doğu Ekspresi’ damgasını vurdu. Karaçanta, son günlerde Doğu Ekspresiyle Kars’a yüzlerce misafir geldiğini, özellikle esnafların misafirlere satış yaparken, makul fiyatları vermelerini istedi.

Kars’ın son günlerde turizm anlamında çok iyi bir ivme kazandığını, kente yüzlerce yerli ve yabancı misafir geldiğini, bu insanların kentte alış-veriş yaparken kendilerine yüksek fiyat çekildiğinde yakındılar.

Başkan Murtaza Karaçanta ile irtibata geçen misafirler, sıkıntıların esnaf odalarına ulaştırılmasını Başkan Karaçanta’dan istediler. Bunun üzerine Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adem Burulday ve yönetim kurulu üyelerini makamına davet eden Karaçanta, konuyu Başkan Adem Burulday ve yönetim kurulu üyeleriyle paylaşarak, kente gelen misafirlere yardımcı olmalarını istedi.

Başkan Murtaza Karaçanta, “Kars son günlerde herkesin gözdesi oldu. Özellikle her gün kente yüzlerce misafir Doğu Ekspresiyle geliyor. Bu insanlar Kars’ı gezerken alış-verişte yapıyorlar. Özellikle bal ve kaşar almak isteyen misafirlere yüksek fiyatlar çekiliyor. Böyle olunca insanlar da almaktan vazgeçiyor. Konu bana yansıdı. Bende sizlerle faylaşmak istedim” dedi.

Başkan Karaçanta, “Sizlerden istirhamın esnafımızla görüşelim, daha makul fiyatlarla satış yapalım. Bu insanlara yardımcı olalım. Bu şehirde birlikte yaşıyoruz. Buraya ne kadar çok insan gelirse esnafımız da o kadar çok kazanır. Sizlerden bu konuda destek bekliyorum” diye konuştu.

Esnaf Odaları Başkanı Adem Burulday ve Yönetim Kurulu üyeleri de Başkan Karaçanta’ya konuyu esnaflarla görüşeceklerini, ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını belirtti. Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.