1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başkan Karaçanta Bülbül'de
Başkan Karaçanta Bülbülde

Başkan Karaçanta Bülbül'de

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, sorunların tespiti, yerinde çözüm üretilmesi, vatandaşların da bilgilerine başvurulması için başlattığı mahalle gezilerini sürdürüyor.

A+A-

Başkan Karaçanta bu kapsamda bugün de Bülbül Mahallesini ziyaret etti. Karaçanta, mahalle Muhtarı Mehmet Zeki Gül ve vatandaşlarla bir araya geldi. Herkesi tek tek dinleyerek sonları belirleyen Karaçanta, yeni çalışmalarla birlikte Bülbül Mahallesine hayat verileceğini belirtti.

Karaçanta, imar planı çalışmalarının da tamamlanmak üzere olduğunu ifade ederek, Bülbül Mahallesinde yol çalışmalarına da başlayacağını ifade etti. Karaçanta, “Sizlerin huzuruna geldim. İstek ve taleplerinizi dinlemeye geldim. Çalışmaların yapılacağı alanları yerinde göreceğiz.” dedi.

Muhtar Mehmet Zeki Gül de yapılacak çalışmalar için Başkan Karaçanta’ya şimdiden teşekkür etiğini belirterek, “Diğer mahallelerimizde yapılan çalışmaları gördük. Özellikle yol çalışmaları çok güzel oluyor. Bu güne kadar Bülbül Mahallesinde böylesine denli bir araştırma hiç yapılmadı. Çalışan ekiplere ve Başkanımız Sayın Murtaza Karaçanta’ya teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.