1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başkan Kaleiçi Mahallesi'nde
Başkan Kaleiçi Mahallesinde

Başkan Kaleiçi Mahallesi'nde

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, sorunların tespiti, çözüm hamleleri için başlattığı mahalle inceleme gezilerine Kaleiçi Mahallesiyle devam etti.

A+A-

Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Başkan yardımcıları, birim müdürleri ve Kaleiçi Mahallesi Muhtarı Şeref Emekçi ile birlikte Kaleiçi Mahallesini sokak sokak gezdi.

Muhtar Şeref Emekçi de gezi sırasında mahallenin genel sorunlarını Karaçanta’ya tek tek aktardı.

Tek gayelerinin halka daha çok hizmet edip geride hoş bir seda bırakmak olduğunu söyleyen Başkan Karaçanta, bu geziler sırasında tespit edilen sorunların en kısa sürede çözümü için gayret gösterdiklerini ifade etti. Bunların sözde kalmadığını da vurgulayan Karaçanta, tüm sorunların çözümü için var güçleriyle çalıştıklarını ve çalışmalarına deva edeceklerini de sözlerine ekledi.

Bölgedeki esnafları da ziyaret edip sohbet edip karşılıklı görüş alış-verişinde bulunan Başkan  Karaçanta, “Belediyecilik makamda oturarak değil halkın arasında bulunarak yapılır. Görevi geçireceğimiz 5 yıl içinde ara vermeden çalışacağız. Vatandaşı ayağımıza getirmeyip bizler halkımızın ayağına gideceğiz. Böyle olunca da hizmet kalitemiz ve hızımız daha da artmaktadır” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.