1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Başkan Çalkın : "Kapımız Her Kese Açıktır"
Başkan Çalkın : "Kapımız Her Kese Açıktır"

Başkan Çalkın : "Kapımız Her Kese Açıktır"

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, partisinin 2018 yılının ilk danışma meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, hangi partiden olursa olsun kapılarının her kese açık olduğunu söyledi.

A+A-

Tacettin DURMUŞ

Konuşmasında Karslılara çağrıda bulunan Çalkın, AK kadroların ilimiz için elinden geleni yapmakta olduğunu belirterek, Kars’ı daha ileriye götürmek için AK Parti’yi büyütmek gerektiğini dile getirdi.

Milli mutabakat vurgusu da yapan Başkan Çalkın: “Burada bu salondaki herkese çağrımdır. Hangi parti mensubu olursanız olun kapımız sizlere açıktır. Bugün millet olarak milli mutabakat yapmak zorundayız. Bugün davamız bayrağımızdır. Bugün davamız vatanımızdır. Bunun teminatı olan liderimizin çatısı altında Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde güçlü büyük Türkiye için sizleri partimize davet ediyorum. Tüm ilçelerimde merkez ilçemde sizleri partimize üye olmaya ve katkı sunmaya davet ediyorum. Çünkü biz Türkiye partiyiz. Biz herkesin, herkesimin partisiyiz, bizde ayrım yok, sen ben yok, biz varız.”dedi.

KARS, ARTIK KABUĞUNU KIRMIŞTIR

Artık Kars’ın kabuğunu kırdığını da konuşmasında vurgulayan AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın: “Bu değişim rüzgarının hiç şüphemiz yok Kars’ında Şüphesi yok gururumuz Bakanımız Ahmet Arslan ve O’nun öncülüğünde Milletvekilimiz Selahattin Beyribey, belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, il genel meclis üyelerimiz ve bu sıraları bugün dolduran çok kıymetli Ak kadrolardır.

Ak Parti tüm Türkiye’yi nasıl değiştirip dönüştürüyorsa Elhamdullulah Kars’ta bundan ayını alacaktır. Kars kabuğunu kırmıştır. Bundan sonra Kars Ak Kadrolarla hak ettiği noktaya Allah’ın izniyle yükselecektir. Bakınız Sayın Bakanımız 15 günde bir Kars ta. Değerli milletvekilimizle birlikte her gelişlerinde yeni bir müjde verirken, yeni bir tesisinde açılışını gerçekleştiriyorlar.

Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki kadirşinas Karslı hemşerilerimiz bunun farkında. İl Başkanlığımız her gün ziyaretçi akınına uğruyor, aman başkanım bu şekilde devam edin, Kars’ın Ak Partiye ihtiyacı var.

Bakınız Akyakamız, Arpaçayımız- Selimimiz- Sarıkamışımız- Kağızmanımız- Digorumuz- Dağpınarımız-Susuzumuz ve tabiî ki Karsımız barajlarıyla şehir içi şehirlerarası bölünmüş yollarıyla, Bakü –Tiflis- Kars demiryollarıyla, lojistikle, Et Kombinasıyla, yenilenen birçok okullarıyla, tarımda yapılan yatırımlarıyla; hükümet adına il özel idaresinin valiliğin ve belediyelerimizin yaptığı sayısız eserlerle Karsımıza hizmete devam ediyoruz.

Kıymetli ilçe başkanlarım; mahalle ve köy temsilcilerimizi yenileyeceğiz. Daha dinamik daha çok sahada olan bir yapıya kavuşacağız. Gençlik kollarımızla, kadın kollarımızla ve il teşkilatımızla birlik ve beraberliğimizin teminatı olan Ak Partimize ve onun lideri Recep Tayyip Erdoğan’la bu kutlu yürüyüşe hep beraber devam edeceğiz. Birlik içerisinde beraberlik içerisinde sen - ben demeden,  ötekileştirmeden hep birlikte yürümeye devam edeceğiz.”şeklinde ifadeler kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.