1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başbakan Davutoğlu Kars’a geliyor
Başbakan Davutoğlu Kars’a geliyor

Başbakan Davutoğlu Kars’a geliyor

AK Parti Kars İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş, partisinin 29 Kasım’da gerçekleştirilecek olan il kongresine, Başbakan Davutoğlu’nun da katılacağını belirterek, tüm Kars halkını kongreye davet etti.

A+A-

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin Kars İl Başkanlığı kongresine katılmak için 29 Kasım’da Kars’a gelecek.

Tüm ilçelerde olduğu gibi Kars İl Başkanlığı kongresine de tek aday ve tek liste ile giden AK Parti’de, 29 Kasım’da gerçekleştirilecek olan İl Kongresine de mevcut il başkanı Ali Şakir Yurdakoş ile gidileceği öğrenildi.

İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Salonunda gerçekleştirilecek kongreye, Başbakan Davutoğlu’nun yanı sıra bazı bakanlar, müsteşarlar, AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Yunus Kılıç ile birlikte bölge milletvekillerinin de katılması bekleniyor. 29 Kasım’da İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Salonunda gerçekleştirilecek olan kongreye Başbakan Davutoğlu’nun da katılacağını belirten AK Parti Kars İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş, tüm Kars halkını kongreye davet etti.

Kongrenin şenlik havasında geçeceğini ve kongrenin ardından partisinin tüm teşkilatlarıyla birlikte Kars için canla başla çalışmaya devam edeceklerini de açıklayan Başkan Yurdakoş: “Tam Kars halkını Başbakanımızın da katılacağı kongremize bekliyoruz.” dedi.

KONGE SÜRECİ İLÇELERDE TAMAMLANDI

Bilindiği gibi 1 Kasım da, Digor ilçesi ile başlayan kongre sürecinde mevcut başkan Abdurrahman Aydın, yeniden ilçe başkanlığına getirildi. 4 Kasın da ise Akyaka’da ilçe kongresini gerçekleştiren AK Parti’de, Aliyar Çoban yeniden ilçe başkanlığına getirildi. 5 Kasım’da Susuz da gerçekleştirilen kongrede Ayhan Bulut’un ilçe başkanı seçilmesinden sonra,  Arpaçay’da da mevcut başkan Zeki Elma yeniden güven tazeledi. Daha sonra da Sarıkamış’ta Serkan Aykul, Selim’de Zekeriya Yurdalan, Kağızman’da Erdoğan Demirden ve merkez ilçede de Yusuf Kaya tek aday ve tek liste ile kongrelerini tamamladı.

AK Parti,  29 Kasım’da ise il başkanlığı için tek aday Ali Şakir Yurdakoş ile il genlinde kongrelerini tamamlamış olacak. 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.