1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bakan Arslan'ı Tebrik Mesajları
Bakan Arslanı Tebrik Mesajları

Bakan Arslan'ı Tebrik Mesajları

BAŞKAN KARAÇANTA’DAN BAKAN ARSLAN’A TEBRİK MESAJI

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan’ın Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olması münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Karaçanta, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Kars Milletvekili Ahmet Arslan’ın Ulaştırma Bakanlığın görevine getirilmesi bizleri ziyadesi ile mutlu etmiştir. Kars’a ve Kars Halkına hayırlı olsun. Arslan’a yeni görevinde başarılar diliyorum.”

ADEM BURULDAY’DAN BAKAN ARSLAN’A HAYIRLI OLSUN MESAJI

Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Adem Burulday, yeni kabinede Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olarak yer alan AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan için hayırlı olsun mesajı yayınladı.

Adem Burulday, Kars için hayati öneme sahip olan bu gelişmede çalışmalarıyla emeği geçen Ahmet Arslan’ı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Burulday, mesajında; “Sayın Milletvekilimiz Ahmet Arslan’ın Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı gibi zorlu ve önemli bir görevi göğüslemiş olması bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir. Kars’ın 21 yıldır özlemini çektiği bakanlığın, Sayın Arslan ile birlikte Kars’a çok şey katacağına inancımız tamdır. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da ilimiz ve ülkemiz için çok önemli başarılara imza atacağına gönülden inandığımız Ahmet Arslan’ı tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum.”

EBUBEKİR KELEŞ’TEN BAKAN ARSLAN’A TEBRİK MESAJI

Diyanet-Sen ve Memur-Sen Kars İl Temsilcisi Ebubekir Keleş Ak Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan’ın Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olarak görevlendirilmesiyle ilgili olarak bir tebrik mesajı yayınladı.

Ebubekir Keleş, mesajında; “21 yıllık bir aradan sonra 65. Hükümette Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olarak Kars’ımızı Bakanlıkla onurlandıran kıymetli hemşerimiz Sayın Ahmet Arslan’a yeni görevinde başarılar diliyor şehrimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasına Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.” dedi

KKDGC BAŞKANI DAŞDELEN BAKAN ARSLAN’I TEBRİK ETTİ

Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti (KKDGC) Başkanı Ercüment Daşdelen, AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan’ı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olmasından dolayı tebrik etti.

Daşdelen yaptığı açıklamada, Kars’ın bir bakan çıkarmayı çoktan hak ettiğini ve Arslan’ın bakan olmasının Kars’ta sevinçle karşılandığını söyledi.

Kars’ın yıllardan beri bakanla temsil edilmeyen bir il olmasından üzüntü duyduklarını belirten Daşdelen, “Projeler adamı bakanımız Ahmet Arslan, Pekin’den Londra’ya uzanan İpek Demiryolu’nun kayıp halkası Bakü-Tiflis-Kars demiryolunun yapımını başlattı, Kars-Erzurum-Erzincan-Sivas Yüksek Hızlı Tren Projesi’ni başlattı, Kars’ı Nahçıvan ve İran’a demiryoluyla bağlayacak olan Kars -Iğdır-Aralık-Dilucu-Nahçıvan projesini başlattı, Asrın projesi Marmaray’ı önemli bir aşamaya getirdi. Ahmet Arslan’ın ilimiz ve çevresine önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. İnşallah Kars hak ettiğini alacak. Başbakanımız Binali Yıldırım’a teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Ahmet Arslan’a bakanlık verilmesinin aynı zamanda Kars’a verilmiş bir makam olduğuna dikkati çeken Daşdelen, şöyle konuştu: “Kendisi ilimizin yetiştirdiği önemli bürokratlarımızdandır. Bu hizmetlerinin yanı sıra daha yoğun bir çalışma sürecine girecek. Daha önceki görevlerinde de başarılı projelere imza atmıştır. Bundan sonraki süreçte de çok daha büyük projelere imza atacağını umuyoruz. Kars için, memleketimiz için hayırlı olmasını diliyoruz.”

SUBUTAY KILIÇ’TAN BAKAN ARSLAN’A TEBRİK MESAJI

Kars Fırıncılar ve Lokantacılar Oda Başkanı Subutay Kılıç, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olarak 21 yıllık özlemi sona erdiren AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan’ı tebrik ederek, başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Kılıç, yayınladığı hayırlı olsun mesajında; “Kars uzun yıllardır bu anı bekliyordu. Sayın Ahmet Arslan gibi bir değerle birlikte yeniden Kars’a gelen bakanlık beraberinde hizmet, başarı ve güç getirecektir. Bu anlamda Sayın Ahmet Arslan’ı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar dileyerek Kars halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

ERDOAĞN YILDIRIM’DAN AHMET ARSLAN’A HAYIRLI OLSUN MESAJI

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım’ın Hayırlı Olsun mesajı:

“Başbakan Binali YILDIRIM’ın kabinesinde Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olarak hemşehrimiz Ahmet ARSLAN’ın yer alması bizleri gururlandırdı.

Bulunduğu her görevde büyük başarılara imza atarak Karslıları gururlandıran Sayın Bakanımız Ahmet ARSLAN’ı başarılarının devamını dileyerek tebrik ediyor, yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyorum.

21 yıl aradan sonra Kars’tan seçilerek meclise giren ardından da bakan olarak kabinede yerini alan Sayın Ahmet ARSLAN’ın mesleki tecrübelerini bu alanda ilimiz için daha verimli şekilde kullanacağına inanıyoruz. Bürokraside ve siyasette kedine has duruşu ve meclisteki ağırlığı ile de gurur duyduğumuz Sayın ARSLAN’ın Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu ve hemşehrileri olarak her zaman yanında olacağız. Bakanımızın Kars’ta, bölgemizde ve ülkemizde başarılı çalışmalara imza atacağına inancım tamdır. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Saygılarımla”

YASİN AŞKIN YILDIRIM’DAN AHMET ARSLAN’A HAYIRLI OLSUN MESAJITürkiye Yardım Severler Derneği Kars İl Temsilcisi Yasin Aşkın Yıldırım, AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan’ın Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olması münasebetiyle bir tebrik mesajı yayınladı.

Yıldırım, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Türkiye’mizin yeni Bakanı Ahmet Arslan beyin Ulaştırma ve Denizcilik Bakanlığı’na atanmasını tebrik eder. Türkiye’ye ve Kars’ımıza en iyi hizmetleri yapacağına inancımız tam olup yeni görevinde başarılar dilerim.”

ALPER TUNGA KILIÇ’TAN BAKAN ARSLAN’A TEBRİK MESAJI

Karsspor İkinci Başkanı Alper Tunga Kılıç, Ahmet Arslan’ın Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olması münasebetiyle bir tebrik mesajı yayınladı.

1 Kasım Genel Seçimlerinde de AK Parti’ye ekibiyle birlikte katılım sağlayan Büyük Birlik Partisi eski İl Başkanı Alper Tunga Kılıç, Kars’ın ve ülkenin geleceği için atılan doğru adımları bir kez daha görebilmenin sevincini yaşadıklarını kaydetti.

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan’ın, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı görevini de layığıyla yerine getireceğinden ve bu görevde Kars’ın, Türkiye’nin kazanacağını kaydeden Kılıç, “Sayın Milletvekilimiz Ahmet Arslan’ın Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olarak hizmetlerine daha güçlü ve kararlı devam edecek olması her Kars sevdalısını olduğu gibi bizler, de çok mutlu etmiştir. Kendisine bundan sonraki çalışmalarında yürekten başarılar diliyor, Kars halkının özlemle beklediği bakanlığın beraberinde hatırlar getirmesini temenni ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

GÜLTEKİN GÜVENSOY’DAN AHMET ARSLAN’A HAYIRLI OLSUN MESAJI

Kars Kalkınma Vakfı Başkanı Gültekin Güvensoy, AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan’ın Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olması münasebetiyle ‘Hayırlı Olsun’ mesajı yayınladı.

Güvensoy, mesajında; “Yeni kabinede Türkiye Cumhuriyeti’nin Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı görevini üstlenen Ahmet Arslan’ı tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum. Kars halkının özlemle beklediği bakanlığın hayırlı olmasını temenni ediyorum, Karslı olarak sevincimizi tüm Kars halkıyla paylaşıyoruz.” İfadelerine yer verdi.

ARAS’TAN ARSLAN’A HAYIRLI OLSUN MESAJI

AK Parti Kars eski İl Başkanı Remzi Aras, Kars’ın 21 yıllık özlemini sona erdiren yeni kabinede Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olarak yer alan AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan için hayırlı olsun mesajı yayınladı.

Aras, mesajında; “Kars’ın özlemle ve hasretle beklediği bakanlığın sevincini hep birlikte yaşıyoruz. AK Parti saflarında her an Kars’a ve Türkiye’ye hizmet etme mücadelesi içerisinde olan Sayın Bakanımız Ahmet Arslan’ı yürekten tebrik ediyor, hizmetlerinin devamında daha güçlü adımlar atmasını sağlayan bakanlığın Kars’a ve bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

SUAT ÖGEL’DEN AHMET ARSLAN’A HAYIRLI OLSUN MESAJI

1 Kasım Genel Seçimleri AK Parti Kars 3. sıra Milletvekili Adayı Suat Ögel, AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan’ın Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olması münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Ögel, mesajında; “AK davaya gönül vermiş, vekillik döneminde ilimiz ve ülkemiz için önemli projelerde yer almış dava arkadaşımız, saygıdeğer büyüğümüz Sayın Ahmet Arslan’ın Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı görevi bizleri sevince boğmuştur. Çalışmaları, yaptıkları ve yapabilecekleriyle sonuna kadar hak ettiği bu makam ayrıca ilimiz için de çok büyük önem arz etmektedir. 21 yıllık hasretin sona ermesi Kars için, bölge için tarihi bir dönüm noktasıdır. Bu anlamda Sayın Bakanımız Ahmet Arslan’ı yürekten tebrik ediyor, yeni görevinin yeni başarılar getirmesi temennisiyle Kars’a ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.”

HASAN YAZICI’DAN BAKAN ARSLAN’A HAYIRLI OLSUN MESAJI

Sağlık Sen Kars Şube Başkanı Hasan Yazıcı, AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan’ın yeni kabinede Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olması üzerine bir tebrik mesajı yayınladı.

Yazıcı, mesajında; “Son zamanlarda aldığımız en güzel haberlerden bir tanesi serhat şehrimiz Kars’ın 21 yıl sonra yeniden bir bakanla Ankara’da olmasıdır. Vekilliği süresince Kars için ve Türkiye için önemli projelerde imzası olan Sayın Ahmet Arslan’ın hak ettiği bakanlığa kavuşması bizleri çok mutlu etmiştir. Kars’ın ve bölgenin sorunlarını daha güçlü bir şekilde temsil etme şansı yakalayan Arslan’ın bundan sonraki süreçte de Kars ve ülke menfaatine yönelik çalışmalarını sürdüreceğine olan inancımız tamdır. Bölgede çok önemli olan Bakü Tiflis Kars projesinin de yakın takipçiliğini yapacak olan Sayın Ahmet Arslan’a yeni görevinde başarılar diliyor, Kars halkına ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

ABDURRAHMAN ÇANKIR’DAN BAKAN ARSLAN’A TEBRİK MESAJI

AK Parti Digor İl Genel Meclisi Üyesi Abdurrahman Çankır, AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan’ın Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olması üzerine hayırlı olsun mesajı yayınladı.

Mesajında, Kars ve bölgenin mutluluğu ve memnuniyetini dile getiren Çankır, “Uzun yıllardır beklediğimiz bakanlık nihayet Arslan gibi bir bakanla geldi. Sorumluluğu ve yükü fazla olan bu makamı üstlenen Sayın Ahmet Arslan, bundan önceki çalışmalarında da şu anda bulunduğu yeri ne kadar da hak ettiği ortadadır. Kendisine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyor, uzun yıllar sonra Kars’a gelen bakanlığın Kars halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.