1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Atilla Kaya MHP Seçim bürosunda
Atilla Kaya MHP Seçim bürosunda

Atilla Kaya MHP Seçim bürosunda

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel başkan yardımcısı Atilla Kaya, MHP Kars İl Başkanı Yaver Özcan ile birlikte seçim bürosunu ziyaret ederek partililerle görüştü.

A+A-

İl başkanı Yaver Özcan, “Sayın genel başkan yardımcımız Atilla kaya bugün Kars ilimizde seçim büromuzu ziyaret etti. Kendisine bizlere vermiş oldukları desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Iğdır’da da seçim bürosunu ziyaret etti. Orada ki arkadaşlara destek oldu. Bugün de burada seçim bürosunda seçmen arkadaşlarımıza ve parti arkadaşlarımıza destek ve moral için ziyarette bulunmuşlardır. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaretiyle ilgili Kafkas Haber Ajansı’na açıklamalarda bulunan Atilla Kaya, “Önemli bir seçim arifesinde İstanbul’daki çalışmalarımızdan iki günlük süre ayırmak suretiyle Iğdır da arkadaşlarımızın seçim bürolarını ziyaret ettik. Şimdi il seçim irtibat büromuzdayız.” dedi.

NÜFUSUN 3’TE 1’İ YOKSULLUK SINIRINDA YAŞAMAKTADIR

Türkiye’nin önemli bir seçime gidiyor olduğunu belirten Kaya, “7 Haziran 2015 seçimleri Türk milletinin yarınlarını ilgilendirme bakımından hayati öneme sahip bir seçim olarak görülüyor. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizim görüşümüz budur. Yaklaşık 13 yıllık AKP iktidarının neticesinde bugün ülkemiz ana hatlarıyla ifade edecek olursam yarsısı yoksullaşmıştır. Bizzat Türkiye İstatistik Kurumunun kendi rakamı olarak nüfusun 3’te 1’i yoksulluk sınırında yaşamaktadır. Türkiye bir yönüyle önemli ölçüde soyulmuştur. İşçi, emekli, köylü bütün bunlar çalışmış, biriktirmiş ve biriken bu hazine iktidar tarafından ve iktidar yancıları tarafından talan edilmiştir adeta. Bu zaten 17-25 Aralık’ta bütün yönleriyle ortaya çıkan bir gerçektir.”

TÜRKİYE BÖLÜNME NOKTASINA GETİRİLMİŞTİR

Kaya konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Diğer yönüyle de Türkiye soyulurken bir taraftan da bölünme noktasına getirilmiştir. Mehmetçiğin katilleriyle bir masa etrafında oturup pazarlık masası kuran siyasi iktidar Güney Doğu Anadolu’yu doğu Anadolu’nun bazı bölgelerini adeta bölücü terör örgütünün insiyatifine bırakmış ona terk etmiştir. Terör örgütü yüzünden yollar kesilmekte karakollardan polis, asker dışarı çıkamamakta, kimlik kontrolleri yapılmakta, vergi adı altında haraç toplanmakta, zaman zaman ay yıldızlı bayrağımıza yönelik hakaretler yapılmakta. Bütün bu olup bitenleri de seyreden bir iktidar vardır. Dün Iğdır da arkadaşlarımız ifade ettiler Iğdır gibi bir yerde iktidar partisinin adayı terör örgütünün hakim olduğu köylere giremiyor. Seçim propagandası için bile giremiyor. Böyle bir Türkiye tablosuyla bizi baş başa bırakan bir iktidar vardır. Bunun tek kurtuluş yolu Milliyetçi Hareketin tek başına iktidarından geçmektedir.”

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNE TEVECCÜH HER GEÇEN GÜN ARTMAKTA

Kaya ayrıca, “Milliyetçi Hareket Partisi 30 Mart mahalli idareler seçiminde yaklaşık 2 milyon 300 bin civarında arttırdığı oyları bu seçimlerde hem İstanbul’da ki seçim çalışmalarında ki müşahedemiz hem de Türkiye’nin değişik yerlerinde ki gözlemlerimiz gösteriyor ki mitinglerimizin kalabalığı, yoğunluğu her geçen gün artan bir teveccüh vardır Milliyetçi Hareket Partisine. Milletimiz bu iktidardan kurtuluşun adresini Milliyetçi Hareket Partisi olarak görmektedir. Ve dolayısıyla Milliyetçi Hareket Partisinin oylarında beklenen bir artış gözlenmektedir. Ve Milliyetçi Hareket Partisi de hazırladığı programla toplum onarımı ve huzurlu gelecek adlı programıyla toplumun bütün kesimlerini dış politikadan iç kesimlere kadar esnafı, memuru, işçisi, işsizi bütün kesimlerin sorunlarını sağlıklı bir şekilde tespit edip bu sorunlara yönelik çözüm önerilerini de seçim beyannamesiyle toplumsal onarım ve huzurlu gelecek başlığı adı altında milletimizin dikkatine sunmuştur. Ve yine gözlemlediğimiz kadarıyla milletimiz Milliyetçi Hareketin bu ayakları yere basan neyi nasıl yapacağını ortaya koyan seçim beyannamesine de ciddi bir ilgi göstermektedir.” dedi.

KARS’TA MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ SON DERECE İDDİALI BİR ŞEKİLDE SEÇİME GİRMEKTEDİR

Kaya, Kars’ta seçimin başarıyla sonuçlanacağına inandığını da kaydederek, “Bu vesileyle şunu da söylemek isterim Kars’ta Milliyetçi Hareket Partisi son derece iddialı bir şekilde seçime girmektedir. Biz inanıyoruz ki en az bir milletvekiliyle ki gönlümüz iki ve daha fazlasıdır ama en az bir milletvekiliyle inşallah önümüzde ki dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisinde Kars’tan da Milliyetçi Hareket Partisinden bir temsilcisi olacaktır. Bir kere daha hem Kars’ta yaşayan arkadaşlarımıza hem de aday arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.”

SEÇİM MEYDANLARINI DEĞERLENDİRDİ

Kaya seçim meydanlarını da değerlendirerek şöyle konuştu:

“Seçim meydanlarını geçmişle mukayese ettiğimiz zaman ben 1999 seçim mitinglerimizi hatırlıyorum son derece kalabalık, coşkulu büyük kitlelerin akın akın geldiği mitinglerdi. Şimdi hem genel başkanımızla dolaşan arkadaşlardan hem de medyadan takip ettiğimiz kadarıyla 99’u da aşan bir havayla karşı karşıyayız. Yani çok ciddi bir yönelim var. Bir de iktidar partisi gibi taşıma kalabalıklarla miting yapmıyor, Milliyetçi Hareket Partisi. Biliyorsunuz Türkiye de anayasa kanunlar bir kenara itilmiş cumhurbaşkanı adeta bir parti başkanı gibi miting miting dolaşıp mecliste ettiği şerefi ve namusu üzerine olan yeminleri bir kenara bırakarak seçim propagandası yapıyor. Gittikleri yerde hem başkanlıklar hem valilikler, kaymakamlıklar bütün kamu kurumlarını, bütün taşeron işçilerini seferber ederek zorla mitinglere gönderip seferber etmekte. Buna rağmen çok yoğun ilgiyi de görmemektedirler. Ama buna rağmen Milliyetçi Hareket Partisi mütevazi olarak yaptıkları mitinglerde milletimizin gösterdiği teveccühle mitinglerimiz kalabalık bir şekilde geçmektedir. Bir iktidar parti çözülüşü kendisinde görüyor. Geçen bir arkadaşımın söylediği gibi ‘Abbas yolcu’, bu artık ortaya çıkmıştır. Dolayısıyla bunun önüne geçebilmek için bütün kutsal değerleri istismar etmekten çekinmeyen bir iktidar var. Seçim meydanlarında Kur’anla propaganda yapmaktadır. Kur’an-ı Kerim’in içinde yazanlarla amel etmeyenlerin yani Kur’an-ı kerimde yetim malı yiyenlerin, beytül mala el uzatanların Kur’anda ki mealini bir okusunlar daha sonra o Kur’anı meydanlar da sallasınlar. Milletimizin bunlara itibar etmeyeceğine biz inanıyoruz.”

MİLLETİMİZİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ

Başkanlık sistemiyle ilgili açıklama yapan Kaya konuşmasını şöyle tamamladı:

“Başkanlık sistemi de Erdoğan’ın isteklerini, egolarını tatmin etmek için ortaya atılmış bir iddiadır. Başkanlık sistemi demek Türkiye’nin bölünmesi demek çünkü bölücü terör örgütüyle yapılan pazarlıkta ki hususlardan bir tanesi özerk bölgelerin federatif bir yapıya dönüşmesi için başkanlık sistemine geçilmesi lazım. Dolayısıyla başkanlık sistemi Türkiye de dikdatörlüğün ve bölünmenin ilk adımı olarak görülmektedir ve Milliyetçi Hareket Partisi onun için buna karşıdır. Seçmenlerimizin karşısına Milliyetçi hareket programıyla donanımlı kadrosuyla çıkmıştır ve milletimizden destek bekliyoruz.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.