1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Arslan, Kağızman’da incelemelerde bulundu
Arslan, Kağızman’da incelemelerde bulundu

Arslan, Kağızman’da incelemelerde bulundu

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Kars’a gelerek ayağının tozuyla Kağızman’da yapılan hizmetleri yerinde inceledi.

A+A-

Kars’ta gerçekleştirdiği ziyaretler ardından Kağızman’a geçiş yapan AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, burada da bir takım incelemelerde bulundu.

AK Parti Kağızman İlçe Başkanlığı’nda vatandaşlara bir araya gelen Arslan, yeni yatırımlar ve yapılması gereken hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız’a da çabalarından dolayı teşekkür eden Arslan, “Sayın Kağızman Belediye başkanımıza parti gözetmeksizin bizim toplantımıza katılma nezaketinden dolayı teşekkür ederim çünkü onunda amacı Kağızman'a hizmettir bende Kağızman belediye başkanımızın yapacağı işler için elimden geleni yapacağım” dedi.

AK Parti Kars Milletvekili Arslan daha sonra Kağızman Kaymakamı Musa Üçgül’ü ziyaret ederek Kağızman için planlanan yeni yatırımlar hakkında bilgi verdi.

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan beraberindeki heyetle birlikte Kağızman’da yapımı tamamlanan 1500 öğrenci kapasiteli okulları gezerek incelemelerde bulundu. Son sistem okulların yapım aşamasının tamamlandığını söyleyen Arslan, okulların eğitime başlaması ile birlikte derslik başına öğrenci sayınsın 24 olacağını bu sayede daha kaliteli bir eğitim imkanı sağlanmış olacağını belirtti.

Okulların hemen yanlarında bulunan yeni yapılan yatılı öğrenci pansiyonlarını da inceleyen Arslan, tıpkı özel yurtlarda olduğu gibi adaların 4 kişilik olduğunu ve öğrencilerin hemen okullarının yanı başında sıcak yemek ve barınma imkanları ile daha ferah bir düzenin olacağını söyledi.

15 MİLYONLUK DEV YATIRIM 100 KİŞİLİK YENİ HASTANE

Milletvekili Arslan, yapımı devam eden ve oldukça kapsamlı olan 100 yataklı yeni Kağızman devlet hastanesi inşaatını gezerek bilgi aldı. Arslan, burada yaptığı konuşmada “Bazıları konuşur AK Parti çalışır. İşte bunun en büyük ispatı 100 yataklı tam teşekküllü yeni hastanemiz. Yapımı tamamlandıktan sonra eski hastanemizle birlikte toplam 150 yataklı bir hastanemiz olacak. Gerek doktor sayısının artışı gerek gerekli cihazların temini ile artık insanların ilçe dışına gidip hastane hastane gezmesine gerek kalmayacak” ifadelerini kullandı.

Ahmet Arslan daha sonra hastanede yatan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulurken; “ AK Parti’nin hizmet noktasında alternatifi yoktur. Türkiye ‘deki bütün vatandaşlarımız bunu zaten biliyor ve görüyor” dedi.

Arslan, Kağızman’da Kağızman Devlet Hastanesi Müdürü Fesih Atlay’a ve doktorlara göstermiş oldukları başarı ve emekleri nedeniyle teşekkür ederek ziyaretinin ilk gününü sonlandırdı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.