1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Arslan, Müjdeyi köyünden verdi
Arslan, Müjdeyi köyünden verdi

Arslan, Müjdeyi köyünden verdi

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Bayram için geldiği köyünde Kağızman’a yapılmakta olan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

A+A-

Milletvekili Arslan, Kesikköprü yolunun belediye sınırları içinde ve belediyenin sorumluluğunda olmasına rağmen yıllardır belediye bir şey yapamayınca bu yolun, kendisi ve Milletvekili Kılıç’ın girişimleriyle Karayolları ağına aldırdıklarını, merkezi hükümet tarafından Karayolları Genel Müdürlüğünce projelendirilerek yapımına başlandığını belirtti.

Arslan, Kesikköprü yolunun hiç kimsenin hayal dahi edemeyeceği bir kalitede ve güzellikte yapıldığını ve bitme üzere olduğunu, bu güzergâhtaki elektrik hatlarını yeraltına almasını da sağladıklarını söyledi.

KAVŞAK YAPILMASI İÇİN İKMAL İHALESİ YAPILDI

Kağızmanlılar’ın kesiköprü yolundaki bu güzergâhı kullandıkların da yapılan çalışmalara şahit olduklarını da dile getiren Arslan, “Kağızman Kesikköprü yolunu bağlayan kavşak ihalesi yani ikmal ihalesi yapıldı. Yüklenici de belirlendi. Daha önceki işin dışında 3,8 milyona ihalesi bitti. Yüklenici firma sözleşmeye davet edildi. Bugünlerde sözleşmesi yapılarak bayramdan hemen sonra yol yapımına başlanacak. 4 yol ile Kağızman arası yolda standart yol olarak projemize aldık ve böylelikle kavşak yol sorunu da birmiş olacaktır” dedi.

KAĞIZMAN BELEDİYESİNE 2 ÇÖP ARABASI

Milletvekili Ahmet Arslan, Kağızman Belediyesiyle diyalog içinde olduklarını ifade ederek, “Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Beyle Kağızman’a hizmet içim çöp arabasına ihtiyaç olduğunu belirledik. Gerekli yerlerle görüşerek bir büyük çöp arabası yerine 2 küçük çöp arabası için 200 milyon gerekli olduğu bunun 40 bin lirasın Belediye Başkanı Nevzat bey 160 bin lirasını da biz karşılayarak Kağızman’ımıza 2 çöp kamyonu aldık. Bizim de başkanımızın da amacı Kağızman’a hizmet.” diye konuştu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.