1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Arpaçay’ın 94. Yılı Etkinlikleri
Arpaçay’ın 94. Yılı Etkinlikleri

Arpaçay’ın 94. Yılı Etkinlikleri

Arpaçay’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 94. Yılı Etkinlikleri

A+A-

Kars’ın Arpaçay ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıldönümü etkinlikleri kapsamında 02-03 Kasım 2013 Pazartesi günü ilçede çeşitli kutlama etkinlikleri yapılacak. Buna göre 2 Kasım Pazar sabahı 10:00’da At Yarışlarıyla başlayacak etkinlikler 03 Kasım Pazartesi gece havai fişek gösterisiyle sona erecek.

02 Kasım tarihinde 10:00’da ikincisi yapılacak ödüllü Rahvan At Yarışları Türkiye Şampiyonası sonrası atlı cirit müsabakaları izleyicilere unutulmaz dakikalar yaşatacak. Aynı gün düzenlenen “Rahvandaki Safkan” isimli fotoğraf yarışması ise amatör ve profesyonel hobicilere eğlenceli dakikalar yaşatırken at yarışı ve cirit gösterilerinde unutulmaz kareler yakalanmasını sağlayacak.

03 Kasım tarihinde ise sabah 09:30’da başlayacak olan Arpaçay’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşu programında çeşitli yarışma ve eğlenceler düzenlenecek. Aynı gün halka açık verilecek ücretsiz konserde ilk olarak sahneyi Ardahan’ın yetiştirdiği özel seslerden olan Burhan Yıldırım alacak ve katılımcılara yöresel ezgiler sunacak. Ardından ülkemizin önemli sanatçılarından Yudum’un vereceği konser izleyenlere unutulmaz dakikalar yaşatacak. Çocuk oyun parkları, palyaçolar, patlamış mısır gibi çocuklar için sürprizlerin olduğu etkinliklerde seyircilere ücretsiz döner ve ayran dağıtılacak. Aynı gün gece düzenlenecek havai fişek gösterisi ile program sona erecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.