1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Aras Ailesi Kars'a Geliyor
Aras Ailesi Karsa Geliyor

Aras Ailesi Kars'a Geliyor

Hayırsever Aras Ailesi temel atma töreni için Kars’a geliyor.

A+A-

Karslı işadamı merhum Celal Aras’ın babası Latif Aras, Kars’ın Selim ilçesinde yaptıracakları sekiz derslikli ilköğretim okulunun temel atma töreni için ilimize geliyor.

 

Selim ilçemizde Hayırsever Latif Aras tarafından yaptırılarak hibe edilecek olan sekiz derslikli ilköğretim okulunun temel atma töreni ; 3 Mayıs 2010 Pazartesi günü Saat : 14.00’te Selim’de gerçekleştirilecek.

 

Hayırsever Aras Ailesi, bütün Kars halkını temel atma törenine davet ederek, Kars’a olan yatırım ve desteklerinin devam edeceğini vurguladı.

 

Latif Aras İlköğretim Okulu :

Sekiz derslikli, 240 öğrenci kapasiteli Latif Aras İlköğretim Okulu; Selim İlçesi Çarşı Mahallesinde Atatürk İlköğretim Okulu yanında 2 bin 589 metrekare arsa üzerine yapılacak. Okul tamamlandıktan sonra Milli Eğitim Bakanlığı’na teslim edilecek.

 

Okulun teknik kontrollük hizmetleri Kars Valiliği Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü teknik elemanlarınca yürütülecek. İnşa edilecek okula verilecek olan hayırseverin adı değiştirilmeyecek. Gerekliliğinde okulun fiziki kapasitesi hayırsever tarafından büyütülebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.