1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Aranan 23 kişiden 8’i tutuklandı
Aranan 23 kişiden 8’i tutuklandı

Aranan 23 kişiden 8’i tutuklandı

Kars'ta, haklarında yakalama kararı bulunan 23 kişiden 8’i tutuklandı

A+A-

Kars'ta çeşitli suçlardan aranması olan 23 kişi yakalandı. Yakalanan 23 kişiden 8’i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince, çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 23 şahıs yakalandı.

Yakalanan 25 kişiden 5’i yaralama, 2’si Terör Örgütüne Üye Olma, 2’si Hırsızlık, 3’ü Tehdit, 2’si Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama, 1’i 6136 SKM, 2’si Çocuğun Kaçırılması ve Terk Etme, 1’i Hakaret, 1’i Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma,1’i Nafaka Hükümlerine Uymamak, 1’i Dolandırıcılık, 1’i İmar Kirliliğine Neden Olma ve 1’i 6284 SKM suçlarından haklarında Yakalama Emri bulunmaktan adli mercilere çıkarıldı. Şüphelilerden 8 kişi tutuklanırken, 15 kişi ise Adli Kontrol Şartı ile serbest bırakıldı.

Konu ile ilgili Kars Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Halkımızın güven ve huzur ortamını yönelik olarak, suç ve suçluyla mücadelemiz demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonrada büyük bir hassasiyetle devam edecektir" denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.