1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. ‘Anadolu Müslümanlığı’ Konferansı
‘Anadolu Müslümanlığı’ Konferansı

‘Anadolu Müslümanlığı’ Konferansı

Kafkas Üniversitesi’nin en etkin ve aktif kulübü Yeniler kulübü, Prof. Dr. Ahmet Taşğın’ın katılımıyla ‘Anadolu Müslümanlığı’ konulu bir konferans düzenledi.

A+A-

Konferansa ilginin yoğunluğu gözden kaçmazken, Yeniler Kulübü Başkanı Ümit Tiyek, bu yoğunluktan ve ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Anadolu da ki mezheplerin farklılıkları üzerine değil, ortak paydaları üzerinde Kur’an rehberliğinde verimli, eğlenceli ve güzel bir programa sahne olan konferansta Yeniler Kulübü Başkanı Ümit Tiyek, şunları söyledi: “Bizi bu önemli ve anlamlı günde yalnız bırakmayan Prof. Dr. Ahmet Taşğın hocamız başta olmak üzere, hocamıza teşekkür belgelerini sunan Diş Hekimliği Fakültesi dekanımız sayın Prof. Dr. Hasan Özen hocamıza, dekanlarımıza, Spor Kültür Daire Başkanlığına, hocalarımıza, öğrenci arkadaşlarıma ve Yeniler kulübü yönetim kuruluna teşekkürü bir borç bilirim. Konferansımızın adından da anlaşılacağı gibi Anadolu da ki mezheplerin farklılıkları üzerine değil, ortak paydaları üzerinde Kur’an rehberliğinde verimli, eğlenceli ve güzel bir program gerçekleştirdik. Farklı etnik kökenleri bir arada bulunduran Kars gibi önemli bir şehir de böyle bir organizasyon yapmaktan onur ve gurur duyuyorum. Mübarek Ramazan ayının yaklaşması münasebetiyle tüm Kars halkının ve Kafkas üniversitesi’nin Ramazan aynı kutlar, nice Ramazan ayında ve böyle güzel organizasyonlarda görüşmek dileğiyle.”

Öte yandan programın sonunda Prof. Dr. Ahmet Taşğın’a katılımları nedeniyle Kafkas Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Özen tarafından teşekkür belgesi sunuldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.