1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Altunok’un İlk Pansumanı Beyribey’den
Altunok’un İlk Pansumanı Beyribey’den

Altunok’un İlk Pansumanı Beyribey’den

Geçtiğimiz gün il dışında ameliyat olarak Kars’a gelen Gazeteci Bedir Altunok’un Kars’taki ilk pansumanını Kars Milletvekili Selahattin Beyribey yaptı.

A+A-

Kars’ta Gazetecilik mesleğinin duayenlerinden olan Kafkas Haber Ajansı Kurucusu, TRT, A Haber ve DHA gibi ulusal basın kuruluşlarının da Kars Temsilcisi olarak görev yapan Bedir Altunok 15 Ağustos 2016 tarihinde Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kulağının altında boyun bölgesinde bulunan kitle nedeniyle ameliyat olmuştu.

Geçirdiği riskli ameliyat sonrası geçtiğimiz gün Kars’a dönen Gazeteci Altunok, işinin başına dönerek mesleğini icra etmeye başladı. Yaklaşık 20 gündür Kars’ta bir dizi ziyaretlerde bulunarak Kars’ın ve Karslının sorunlarını diyen Kars Milletvekili Selahattin Beyribey’in köy ziyaretinde Gazeteci Altunok kendisine eşlik etti. Köy köy ilçe ilçe gezerek haber üretmesiyle bilinen Gazeteci Altunok’un Vekil Beyribey’in köy ziyaretinin uzamasıyla birlikte, “Sayın vekilim, benim günlük pansuman olmam gerekiyor.” cümlesinin ardından aynı zamanda doktor olan Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, “O zaman senin ilk pansumanını ben yapacağım” diyerek, Gazeteci Altunok’un Kars’taki ilk pansumanını Vekil Beyribey yaptı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.