1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Alparslan’da Gelenek Bozulmadı
Alparslan’da Gelenek Bozulmadı

Alparslan’da Gelenek Bozulmadı

Sultan Alparslan Eğitim Kurumları, geleneksel hale gelen bir etkinlikle her yıl olduğu gibi bu yıl da basın mensupları ile iftar programında buluştu.

A+A-

Düzenlenen iftar yemeğinin ardından Sultan Alparslan Koleji Okul Müdürü Fatih Akaslan, gazetecilere üzerlerinde isimleri hat sanatıyla yazılan tabakları hediye etti.

Sultan Alparslan Eğitim Kurumları Müdürü Fatih Akaslan iftar sonrası yaptığı konuşmada, bu ramazanda da bir iftar programında gazetecilerle bir arada olmaktan dolayı mutlu oluklarını söyledi. Birlik ve beraberliğin toplumun tümünde hayata geçirilmesi dileklerinde bulunun Akaslan: "Ramazan’da yine bir arada olmak bizim için sevindirici bir husus. Ramazan’ın özünde olan birlik, beraberlik inşallah bütün halkımız için de geçerli olur diye temenni ediyoruz. Okul olarak biz tabi değişik kesimlerle, değişik insanlarla bir araya geliyoruz, bunlardan birinci halkamız velilerimizdi. Velilerimizle bir araya geldik. Yine bu halkanın ikinci ayağı olan öğrencilerimiz ve basın mensuplarımız. Biz sizleri de bu anlamda aramızda görmekten ciddi manada sevinç duyuyoruz. En azından bu güzel sofrada birlik ve beraberliğin oluşması açısından bu sevindirici bir husustur. Ben bu sofrada bulunan arkadaşlarımıza tekrar tekrar katıldıkları için, Ramazan’ın özünde olan birlik, beraberlik ruhunda bir araya geldiğimiz için teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz, şeref verdiniz. İnşallah seneye buluşuruz." dedi.

Akaslan’ın ardından bazı gazeteciler de söz alarak Alparslan Kolejine teşekkür etti. Kars Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyeti 2. Başkanı Ercüment Daşdelen ise duygu ve düşüncelerini dile getirerek, “Bizlerde gazeteciler olarak hocama teşekkür ediyoruz. Gerçekten Sultan Alparslan Eğitim Kurumları olarak, her türlü durumlarda basını yalnız bırakmıyorlar. Bizlerde basın olarak tabiki Sultan Alparslan Eğitim Kurumlarını yakından takip ediyoruz. Eğitim Kurumunun haricinde sosyal aktivitelerde de çok başarılı olduklarını görüyoruz, birebir izliyoruz. Böylesi bir günde de bizleri bir araya getirdikleri için kendilerine, yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Ayrıca her 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde de bizleri yalnız bırakmadıkları için bu vesile ile yine teşekkür ediyoruz” dedi.

Kafkas Haber Ajansı Kurucusu Bedir Altunok ise, “Kars’ın eğitim alanında, Kars’ın gururu olan bir kurumda iftarda bulunmaktan duyduğumuz memnuniyeti dile getiriyorum. Teşekkür ediyoruz. Tabi sosyal kültürel faaliyetler, eğitim konusu, düzen ve disiplin, belli bir plan ve program çerçevesinde öğrencilerin eğitilmesinde büyük katkı sağlayan bir okul ve buradan yetişen öğrenciler de, eminim ki gelecekte hem illerine hem de ülkelerine büyük fayda sağlayacaklardır. Buradan aldıkları o kültürle. Hepsine başarılar diliyorum. Sizlere de teşekkür ediyorum.” şeklinde duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Ölçek Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Tacettin Durmuş da, Sultan Alparslan Eğitim Kurumlarda iftar programının geleneksel hala geldiğinin altını çizerek, “Geleneksel hale gelen konularda devamlılık, gerektiriyor. 10 yıldır Kars’ta gazetecilik yapıyorum. Her Ramazan’da ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde bizi ağırlıyorlar, sağ olsunlar. Tatlı bir ortam oluyor, muhabbet oluyor. Onun dışında da güzide bir okulumuz olduğu için yıl içerisinde de yaptıkları faaliyetlerinden dolayı, faaliyetlerini de bizim aracılığımızla Kars’a yansıtıp diğer eğitim kurumlarına da örnek teşkil etmeleri ve farkındalık oluşturmaları da Kars için önemli bir değer.” diye konuştu. Düzenlenen iftar yemeğinin ardından basın mensupları Sultan Alparslan Eğitim Kurumları Müdürü Fatih Akaslan ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.