1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Alibeyoğlu, Savcılığa Suç Duyurusunda Bulundu
Alibeyoğlu, Savcılığa Suç Duyurusunda Bulundu

Alibeyoğlu, Savcılığa Suç Duyurusunda Bulundu

Kars Eski Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, Kars yerel basın aracılığıyla Savcılığa suç duyurusunda bulundu.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Düzenli olarak Kars’a gelerek Kars halkıyla birlikte olan Kars Eski Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, bugün Kars’ta yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi. Alibeyoğlu, Kars’ın geçmişi, geleceği, tarihi ve Kars’a yapılması gerekenler ile bu zamana kadar yapılmayan yatırımları basın mensuplarıyla istişare etti.

Sohbet ortamında geçen görüşmede Alibeyoğlu, Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde, Karslının yaklaşık 2 milyon parasının Yeni Otogar binası için harcandığını ancak ihaleye fesat karıştırmak suçuyla Otogar’ın bugüne kadar tamamlanmadığını ve basın mensuplarının aracılığıyla Savcılığa suç duyurusunda bulundu.

İçinin yandığını dile getiren Alibeyoğlu, “O Otogar binası orada kaldı. O dönem 500 bin lira müteahhidin alacağı kalmıştı, seçimden birkaç ay önce geldi dedi ki; ‘Başkanım benim gücüm yetmiyor artık.’ Dedim; ‘onu bunu bilmem. Temmuz ayında bana Peronlar da dahil anahtar teslim vereceksin.’ Ne olduysa bizden sonra oraya 2 milyon lira para vermişiz, orası öyle durduruldu. Bu ihaleye fesat karıştırmaktır. Buradan Savcılığa suç duyurusunda bulunuyorum. Orası niye durduruldu? Oraya eski parayla 2 trilyon lira Karslının parası gitti. Orası 10 yıldır öyle kaldı, yazık değil mi bu şehre? Otogar orada olsaydı, eski Otogarı da Hayvan Pazarı yapacaktık. Bu durum Kars için utanç verici. Hayvan Pazarı ile Otogar yan yana olur mu ya? Otogara inen diyecek ‘ben Afganistan’a mı geldim?’ Niye Otogar yapılmıyor? Orası ile Havaalanı arasına bir tane vagon koyacaktık gidip gelecekti. 1 dakikalık yol. Havaalanına gelen yolcu oradan direk Otogara gelecekti oradan da direk köyüne, ilçesine gidecekti. Köyünden, ilçesinden de gelip direk Havaalanına gidecekti.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.