1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Alibeyoğlu Caddesi yenilendi
Alibeyoğlu Caddesi yenilendi

Alibeyoğlu Caddesi yenilendi

Medet Alibeyoğlu Caddesi tepeden tırnağa yenilendi...

A+A-

Kars’ın Arpaçay ilçesinde mevsim boyunca sürdürülen çalışmaların tamamlanmasıyla tepeden tırnağa yenilenen Medet Alibeyoğlu Caddesi ilçeye yakışır hale getirildi.

Alt yapı çalışmalarının tamamlanmasından sonra sağlamlaştırılan yol, asfaltın da dökülmesiyle hizmete hazır hale getirildi. Caddenin; bu asfalt çalışmasından sonra kaldırım ve bordör düzenlemelerinin de yapılmasıyla ilçeye ayrı bir güzellik katması beklenmekte.

Konuyla ilgili açıklama yapan Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay, şunları söyledi:

“Bahçeler Mahallesi Medet Alibeyoğlu Caddesi’nin, değerli Arpaçaylı hemşehrilerimize yaraşır bir hal almasında emeği ve desteği olanlara sonsuz teşekkürü bir borç bilirim. Başta iyi niyetli talebimizi çok olumlu karşılayan değerli Karayolları 18. Bölge Müdürümüz sayın Turan Yılmaz beye, başmühendis Rehayettin beye ayrıca yine bize ekipman ve asfalt desteği veren Civan İnşaatın sahibi sayın Ramazan Ertürkler beye ve oğlu Dinçer beye ve çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür ederim. Yine bayram havasında bu çalışmaya destek veren belediye çalışanlarıma, çalışma esnasında bizlere çay ikramında bulunan değerli mahalle sakinlerine; belediyem, çalışanlarım ve tüm Arpaçaylı hemşehrilerim adına sonsuz teşekkürler eder, saygılarımı sunarım. Her şey Arpaçay için.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.