1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Akyaka’da Altyapı Sorunu Çözülüyor
Akyaka’da Altyapı Sorunu Çözülüyor

Akyaka’da Altyapı Sorunu Çözülüyor

Başkan Toptaş: Akyaka’da Altyapı Sorunu Çözülüyor...

A+A-

Akyaka Belediye Başkanı Muhammet Toptaş, göreve geldikleri günden bu zamana kadar ilçenin alt yapı sorununun giderilmesi için çalışmalarını ivedilikle ve azimle devam ettirdiklerini söyledi.

Başkan Toptaş, Akyaka Belediyesi olarak yaz aylarının son günlerinde de çalışmalarına hız verdiklerine dikkat çekerek ilçenin kanalizasyon sorunu çözme gayretinde olduklarını söyledi.

İlçede devam eden kanalizasyon şebeke hattının toplam uzunluğunun 14 km olduğunu ve 8 km de parsel uzunluğu olmak üzere maliyetinin 3 Milyon 200 Bin TL olduğunu açıkladı.

Başkan Muhammet Toptaş, kanalizasyon çalışmaları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada yapılan çalışmalar sırasında yolların tozuna ve çamuruna sabırla katlanan ilçe halkına teşekkür etti. Başta kanalizasyon olmak üzere ilçede alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından en kısa zamanda sıcak asfalt yapmayı planlandıklarını da belirten Toptaş: “Bunun için tüm kurumlarla ve bakanlıklarla girişimlerimiz devam etmektedir. İnşallah en kısa zamanda neticelendireceğiz ve vatandaşlarımızı yollardaki tozdan ve çamurdan kurtaracağız.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.