1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Aküzüm İnşaat’tan zorunlu açıklama
Aküzüm İnşaat’tan zorunlu açıklama

Aküzüm İnşaat’tan zorunlu açıklama

Aküzüm İnşaat yetkilisi Oruç Aküzüm, Kars’ta üzerinde ismi bile bulunmayan bir bildirinin firmalarını zan altında bırakacak ifadelerle dolu şekilde kentin cadde ve sokaklarında vatandaşlara dağıtıldığını söyleyerek bu isimsiz kağıdın firmalarına ve şahsın

A+A-

Bu açıdan zorunlu olarak kamuoyuna açıklama yapma gereği duyduklarını ifade eden Aküzüm, “Firmamız bugüne kadar en ufak bir yanlışa düşmemiş ve düşmeyecektir. Piyasada isim yapmış, vatandaşa güven vermiş olan firmamızın isminin bu tür iftiralarla dolu ifadelerin yer aldığı bildirilerle kamuoyunda zedelenmeye çalışılması manidardır. Bu tür yaklaşımlar kişi vicdanına sığmayacak yaklaşımlardır. Firmamız kimseyi mağdur etmemiştir, etmesi de mümkün değildir. Ama ne yazık ki birileri karalama kampanyası içine girmeyi kendilerine yakıştırmış ve iftira dolu yazıları kamuoyuna sunma girişimine başlamışlardır. Firmamızın yanında benim ismim bile kullanılarak karalamaya gidilmiştir. Bizler elbette ki boş durmayacak ve bu bildirilerin yayılması, dağıtılması, elden ele dolaştırılmasında görev alanları tespit edip hukuka başvuracağız.” dedi.

Aküzüm İnşaat Yetkilisi Oruç Aküzüm kamuoyuna da seslenerek şunları söyledi:

“Saygıdeğer Karslı hemşehrilerimizden bu tür yazılara ve iftiralara itibar etmemelerini istiyorum. Bizler yeri ve yurdu belli olan, yaptığı düzgün işlerle kamuoyunda bilenen bir firmayız. Birilerinin bizleri bu şekilde karalamaya hakkı yoktur. Bu tür olumsuz girişimde bulunanı şiddetle kınıyoruz. Hakkımızı arayacağız ve savcılığa da suç duyurusunda bulunacağız.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.